nodan 0 Napisano 27 Listopad Hej, mam pytanie o wynajem podnośników koszowych w Głogowie. Potrzebuję do pracy przy elewacji, ale nie wiem, jak to wygląda w praktyce – czy sprzęt jest solidny, jakie są warunki wynajmu i czy dostarczają na miejsce? Trafiłem na kilka stron, ale chciałbym coś sprawdzonego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crowme 0 Napisano 27 Listopad (edytowane) Cześć! Warto zajrzeć na stronę http://www.e-podnosniki.pl/podnosniki-koszowe/wynajem-podnosnikow-koszowych-w-glogowie/. Z tego co wiem, mają tam różne modele podnośników koszowych i dokładne opisy parametrów, więc łatwiej dopasować sprzęt do swoich potrzeb. Można wynająć na krótszy lub dłuższy czas, a dodatkowo dowożą sprzęt na miejsce, co jest dużym plusem. Ważne, żeby dokładnie określić, jaką wysokość roboczą potrzebujesz, bo to kluczowe przy takich pracach. Na stronie są też dane kontaktowe, więc najlepiej dopytać o szczegóły. Edytowane 12 Grudzień przez crowme Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach