crowme 0 Napisano 28 Listopad Mam pytanie, czy Seborh faktycznie działa na łojotok? Potrzebuję czegoś, co złagodzi przetłuszczanie i swędzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nodan 0 Napisano 29 Listopad (edytowane) Hej, Tak, u mnie Seborh pomógł z łojotokiem, choć trzeba go stosować regularnie, żeby zobaczyć efekty. Skóra głowy po jakimś czasie mniej się przetłuszcza, a uczucie swędzenia jest o wiele mniejsze. Fajnie oczyszcza i daje takie uczucie świeżości, ale pamiętaj, że każdy ma inną skórę i nie każdemu podpasuje. Przy mojej wrażliwej skórze trochę przesuszał, więc raz na jakiś czas używam odżywek.: https://www.mediaexpert.pl/supermarket/kosmetyki/szampony/szampon-verdelove-seborh-na-lojotokowe-zapalenie-skory-200-ml. Nie wiem w jakich miejscach szukałeś, ale obecnie jest dobra cena na kosmetyk w sklepie Media expert. Edytowane wczoraj o 10:13 przez nodan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach