nodan 0 Napisano 7 Styczeń Hej, Zastanawiam się nad wdrożeniem terminala płatniczego w mojej małej kawiarni. Wiem, że niektórzy korzystają z programów dofinansowujących takie rozwiązania, ale nie wiem, jak to działa. Czy Polska Bezgotówkowa jest warta uwagi? Jakie są warunki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crowme 0 Napisano 8 Styczeń Moim zdaniem dobra opcja. Dzięki niemu możesz otrzymać terminal płatniczy za darmo na 12 miesięcy. W tym czasie nie ponosisz kosztów dzierżawy ani prowizji od transakcji. Warunkiem jest to, że Twoja firma wcześniej nie korzystała z terminala płatniczego. Zgłoszenie jest proste – wystarczy wejść na stronę https://polskabezgotowkowa.pl/ i wypełnić formularz. Terminal dostarcza wybrany partner technologiczny programu. Po roku możesz zdecydować, czy chcesz kontynuować umowę, ale ten okres pozwoli Ci ocenić, czy klienci chętnie płacą kartą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach