Uplinker bookbb Opublikowano 13 Stycznia Uplinker Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia Supayang Piyawan Voravuthikunchai, "Applications of Natural Products in Food " English | ISBN: 1608769984 | 2011 | 165 pages | PDF | 2 MB This book is focused on new researches pertaining to the following areas: herbs and spices commonly used in foods, bioactive compounds derived from plants with specific focus on applications of natural products as antibacterial agents and antioxidants in foods. The data recorded through ethnopharmacological field studies are invaluable as these provide information on medicinal plants used to treat foodborne diseases. Pharmacognostic studies on certain plants have been included which provides basic data to help fixing-up their pharmacopoeial standards, thereby ensuring quality food additives. Other interesting topics include reviews on proposed mechanisms of actions of natural products as well as applications in the food industry.Download Links This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się