Uplinker bookbb Opublikowano 14 Stycznia Uplinker Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia Patricia M. Rodgers, "Food Allergies: Symptoms, Diagnosis, and Treatment " English | ISBN: 1617287482 | 2011 | 220 pages | PDF | 12 MB Food allergy is an adverse reactions resulting from an inappropriate immunological response to a food antigen. It usually presents as multi-system involvement with gastrointestinal symptoms, cutaneous symptoms, and respiratory symptoms occurring in 50 to 80 percent, 20 to 40 percent, and 4 to 25 percent of cases, respectively. This book reviews research from around the globe in the study of food allergies including fish allergy diagnosis and detection; allergy mitigation by dietary components; the pathophysiology and mechanisms of food allergy; and, emergency department anaphylaxis management and management of children with food allergies.Download Links This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.