Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
bookbb

Starches Characterization, Properties, and Applications

Rekomendowane odpowiedzi

418288f2317b8f93fbb8b2fa74abbd3f.webp
Andrea Bertolini, "Starches: Characterization, Properties, and Applications"
English | 2009 | pages: 288 | ISBN: 1420080237, 1138113417 | PDF | 4,1 mb
Starch is one of the major polysaccharides employed as biopolymers by the food industry, and its wide range of applications has resulted in intense research of starch structure and technology. Written by an outstanding multidisciplinary team with complementary expertise in both academia and industry, Starches: Characterization, Properties, and Applications takes an innovative approach to the trends of starch production.

The book provides an up-to-date overview of starch applications in the food, textiles, pharmaceuticals, chemical, agricultural, and plastic industries when used as a substitute for synthetic polymers. Starch nanocomposites properties and starch-based blends biodegradability are also discussed. The book covers the recent advances made in starch characterization using techniques such as atomic force microscopy and nuclear magnetic resonance. It discusses the main modified starches applications and enzymes used on starch industry. It also addresses starch characterization at the granular, macromolecular, and rheological levels.
Under the editorial guidance of renowned food scientist, Andréa Curiacos Bertolini, this book to address starch characterization, applications and biodegradation of starch blends, making it an ideal resource for researchers and product developers interested in starch characterization, nanocomposites, and biopolymer degradation.

Download Links

Ukryta Zawartość

    Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.