Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
0DAYDDL

Dark Rye and Honey Cake: Festival Baking from Belgium, the Heart of the Low Countr...

Rekomendowane odpowiedzi

b8b0bcc4a24bb76ca503c73c12a83d9f.jpg


pdf | 172.64 MB | English| Isbn:1681888548 | Author: Ysewijn, Regula; | Year: 2023


Description:

2024 James Beard Foundation Book Award Winner!



"A beautifully illustrated volume of recipes with history." - The New York Times

Known as an expert in British baking and culture, acclaimed food writer and historian Regula Ysewijn turns her attention to her native Belgium for an intimate look at the culinary traditions and classic baked goods-including classic Carnival and Renaissance treats, pastries, pies, biscuits, cakes, breads and, of course, waffles.

Dark Rye and Honey Cake includes a lavish photo gallery of Belgian landmarks and landscapes, historical artifacts, and images of every recipe. Regula's unique ability to capture the detail and beauty of Belgium in her recipes and photos provides readers with a breathtaking engaging, and personal account of food culture in Belgium.

80+ RECIPES: Discover dozens of Belgian bakes including, pastries, pies, biscuits, cakes, breads and, of course, waffles

BAKE FOR EVERY OCCASION: Create cozy breakfasts, decadent desserts, hearty breads and snacks as well as festive Carnival treats and authentic Renaissance recipes

INSPIRING IMAGES: Beautiful photos of every recipe help ensure success

A VIRTUAL VISIT: With historic facts detailing Belgium's culinary history, lavish photos of landscapes and landmarks, and a compelling narrative from a native Belgian, Dark Rye and Honey Cake gives readers an inside peek into the country's culinary history and current scene

EXPERT AUTHOR: Regula Ysewijn is a judge on the Flemish version of The Great British Bake Off and the author of The British Baking Book and has recently published The Official Downton Abbey Christmas Cookbook. with Weldon Owen

Category:Awards, Cookbooks, Food & Wine, International Cooking, European Cooking, European Cooking - General & Miscellaneous, Cooking, Belgian, Baking & Desserts->2024 James Beard Book Award Nominees, Baking & Desserts->James Beard Foundation Book Award Winners, 2024 James Beard Book Award Winners



TurboBit


RapidGator

Ukryta Zawartość

    Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów.

AlfaFile

Ukryta Zawartość

    Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów.


Ukryta Zawartość

    Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

    • 1 Posts
    • 6 Views
    • 1 Posts
    • 2 Views
    • 1 Posts
    • 4 Views
    • 1 Posts
    • 15 Views

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.