Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
bookbb

Food Safety Management Programs Applications, Best Practices, and Compliance

Rekomendowane odpowiedzi

c22b38005e886d9a06e321f63ed732c1.webp
Debby Newslow, "Food Safety Management Programs: Applications, Best Practices, and Compliance"
English | 2013 | pages: 382 | ISBN: 143982679X | PDF | 5,3 mb
The safety of food products is fundamental. The value of an effective and well-defined, -implemented, and -maintained management system is priceless. When it is integrated into a process, it supplies the necessary foundation and structure to help provide the consumer with a safe product of the highest quality. Food Safety Management Programs: Applications, Best Practices, and Compliance presents the insight and shared experiences that can be applied to the development, implementation, and maintenance of an effective food safety management system.

The text supplies useful tools that can be applied according to the particular needs of an operation, adding value to its processes and aiding in the establishment of a successful management-based food safety system. The author also encourages the development of a quality management system. The text begins by summarizing Global Food Safety Initiative (GFSI) food safety schemes (eight as of the writing of this text). These include FSSC 22000, Safe Quality Food Code (SQF), British Retail Consortium Global Standard for Food Safety (BRC), International Featured Standards (IFS), Global Aquaculture Alliance (GAA) Seafood Processing Standard, Global Red Meat Standard (GRMS), CanadaGAP, and PrimusGFS. It also lists websites for additional information and updates. Although this text focuses on food safety management systems (FSMS), it also includes references to ISO 9001, along with the quality requirements of some of the food safety management standards. It offers information that can be applied to whichever standard is chosen by an organization.
With insights from experts in a variety of food industry-related sectors, the text explains the requirements of the standards, methods for their integration, and the process for identifying and addressing gaps in a manner that is both compliant and beneficial for the organization. The book provides experience-based information that can be integrated into any operation, which is essential for the development of an efficient, value-added, and sustainable management system.

Download Links

Ukryta Zawartość

    Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

    • 1 Posts
    • 5 Views
    • 1 Posts
    • 9 Views
    • 1 Posts
    • 9 Views
    • 1 Posts
    • 7 Views

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.