Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
bookbb

Accidentally Vegan Italian Pasta Authentic versions of 26 delicious Italian pasta dishes that always were and always

Rekomendowane odpowiedzi

7e4e545ac59355813b8bbd9f883fe576.webp
Accidentally Vegan Italian Pasta: Authentic versions of 26 delicious Italian pasta dishes that always were and always will be vegan by Giovanni Caruso
English | July 18, 2023 | ISBN: 1736956647 | 75 pages | EPUB | 19 Mb
Accidentally Vegan Italian Pasta is the third book in the Accidentally Vegan series. The books in this series are motivated by one desire: to provide delicious Italian food options for vegetarians, vegans, and others that do not require any of the modifications, substitutions, or omissions so common in today's vegan cookbooks. No meat or dairy substitutions or omissions are required for the recipes in these books. Without thinking twice, Italian cooks have been making vegan pasta dishes for generations, usually out of necessity or frugality, and those dishes are the focus of this book. Thankfully, soy- and cashew-based cheeses, powdered egg substitutes, textured vegetable proteins, and improbable meats are not needed to create perfectly authentic, traditional, and delicious Italian pasta dishes.

As in the other Accidentally Vegan cookbooks, the recipes in the pasta cookbook are divided into three main sections with varying levels of difficulty: very easy (facilissimo), easy (facile), and a bit more difficult (un po' più dificile). The un po' più dificile section includes instructions on making fresh pasta in a variety of shapes, which are then used in the recipes.
From the classic spaghetti aglio olio e peperoncino (spaghetti with garlic, oil, and hot peppers) and lagane con ceci (homemade wide pasta with chickpeas) to the delicious pasta alla formiana (baked pasta from Formia) and orecchiette con patate e rucola (orecchiette with potatoes and arugula), all 26 recipes in this cookbook are authentic Italian pasta dishes. Also included are relatively unknown regional pasta dishes such as the surprising spaghetti all'assassina (assassin's spaghetti) from Bari, and bucatini al pesto trapanese (bucatini with pesto made from toasted almonds, basil, and cherry tomatoes) from Trapani in Sicily.
All recipes in this book are accompanied by full color photographs.
Enjoy!

Download Links

Ukryta Zawartość

    Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

    • 1 Posts
    • 156 Views
    • 1 Posts
    • 258 Views
    • 1 Posts
    • 219 Views
    • 1 Posts
    • 165 Views

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.