Skocz do zawartości

Celebrating Barbecue The Ultimate Guide to America's 4 Regional Styles of 'Cue


Rekomendowane odpowiedzi

  • Uplinker
Opublikowano

e2d054b0b5e7680bd6d33d3d1c451c3a.webp
Dotty Griffith, "Celebrating Barbecue: The Ultimate Guide to America's 4 Regional Styles of 'Cue"
English | 2002 | ISBN: 074321210X, 1451627645 | EPUB | pages: 192 | 0.8 mb
The dining editor and Dallas Morning News restaurant critic shares eighty-five tempting recipes for making great barbecue, from Texas Brisket to North Carolina-Style Pulled Pork, as well as rubs, side dishes, and desserts, and includes helpful advice on equipment, technique, flavorings, sauces, and marinades. 25,000 first printing.


Download Links

This is the hidden content, please

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.