Uplinker bookbb Opublikowano 5 Marca Uplinker Zgłoś Opublikowano 5 Marca Characterization of Molecular Interactions English | 2025 | ISBN: 1071642936 | 208 Pages | PDF (True) | 12 MB This volume provides a comprehensive introduction to methods and procedures related to the preparation, characterization, and main result interpretations of methods used for studying molecular interactions in Food Science. Chapters detail spectroscopic methods and non-spectroscopic methods used to assess the molecular interactions between food constituents. Written in the format of the Methods and Protocols in Food Science series, the chapters include an introduction to the respective topic, list necessary materials and reagents, detail well established and validated methods for readily reproducible laboratory protocols and contain notes on how to avoid or solve typical problems.Download Links This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.