Uplinker bookbb Opublikowano 5 Marca Uplinker Zgłoś Opublikowano 5 Marca Dairy Science and Technology English | 2025 | ISBN: 1032222239 | 688 Pages | PDF EPUB (True) | 140 MB Building upon the scope of its predecessors, Dairy Science and Technology, Third Edition offers the latest information on the efficient transformation of milk into high-quality products. It focuses on the principles of physical, chemical, enzymatic, and microbial transformations. The book provides a thorough understanding of milk composition and properties and the changes that occur in milk and its products during processing and storage. The new edition features 10 new chapters covering milk in the dairy chain, primary milk production, ice cream, infant formula products, and medical nutrition products, among others.Download Links This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.