Uplinker bookbb Opublikowano 10 Marca Uplinker Zgłoś Opublikowano 10 Marca Ozone Technology for Food Processing and Preservation English | 2025 | ISBN: 3031814606 | 83 Pages | PDF (True) | 2 MB Ozone is a powerful disinfectant with many applications. This book describes the unique advantages of using ozone technology for food decontamination. Food contamination, especially microbial contamination of fresh produce, is a serious concern in many parts of the world. Ozone decontamination can contribute to food safety and quality retention while avoiding the concerns associated with the use of pesticides.Download Links This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się