Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

  • Uplinker
Opublikowano

46c367987d30a1e71ac0780ee9b7bf1c.webp
Ozone Technology for Food Processing and Preservation
English | 2025 | ISBN: 3031814606 | 83 Pages | PDF (True) | 2 MB
Ozone is a powerful disinfectant with many applications. This book describes the unique advantages of using ozone technology for food decontamination. Food contamination, especially microbial contamination of fresh produce, is a serious concern in many parts of the world. Ozone decontamination can contribute to food safety and quality retention while avoiding the concerns associated with the use of pesticides.


Download Links

This is the hidden content, please

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.