Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
bookbb

Sift The Elements of Great Baking

Rekomendowane odpowiedzi

fb2c3be33e7245be999904c264331597.webp
Sift: The Elements of Great Baking by Nicola Lamb
English | November 12, 2024 | ISBN: 0593797124 | 352 pages | MOBI | 71 Mb
An "informative, enriching, and delicious" (Yotam Ottolenghi) guide to baking that combines easy-to-follow, science-based advice with 100 reliable recipes for both novices and more experienced bakers, from the renowned pastry chef behind the Kitchen Projects newsletter.

"Sift is a marvel of completeness, sound advice, encouragement, and joy. We're so lucky to have this book!"-Dorie Greenspan, New York Times bestselling author of Baking with Dorie
Sift begins with the foundational ingredients that underpin great bakes-flour, sugar, eggs, fat-before delving into the techniques that bring recipes to life: texture, color, how things rise, and a technical overview. 100 tested, tried, and true recipes follow and are organized by difficulty and time commitment, ranging from easy 30-minute cakes to spectacular showstoppers you can devote a weekend to, including:
* Bake in an afternoon: Marble Cake with Chocolate Frosting, Lemon Curd Meringue Tarts with Blackberries, Miso Walnut Double-Thick Chocolate Chip Cookies
* Bake in a day: Mango Shortcake with Candied Lime, Fancy Rhubarb Tart, Olive Oil Brie-oche with Roasted Grapes, Honey, and Thyme
* Bake in a weekend: 3-Day Focaccia; Pain au Chocolat; Classic Fruit Custard Danish
Gorgeous photos accompany every recipe and the infographic-style illustrations help home bakers easily grasp the hows and whys of baking so they can tackle any project with confidence.

Download Links

Ukryta Zawartość

    Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.