crowme 5 Opublikowano 12 Marca Zgłoś Share Opublikowano 12 Marca Płytki w II gatunku warto kupować czy nie? Chodzi mi o późniejsze ich kładzenie. Słyszałem że II gatunek są strasznie nierówne i równo i ładnie nie da się tego położyć. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nodan 5 Opublikowano 13 Marca Zgłoś Share Opublikowano 13 Marca Kup karton i zobaczysz czy się nadają czy nie. Różni producenci i różne partie maja inne wady. Jedne krzywe inne mniej.. brałem do kotłowni na sciany 2 gatunek za 15zl m2 gresu i był bardziej prosty niż gres na podłogę również w 2 gatunku za 35zl/m2. Wiec nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Nie wiem czy planujesz samodzielnie te płytki kłaść, ale jeśli tak to na pewno przydadzą Ci się do tego odpowiednie akcesoria: https://www.artbud.pl/pl/c/Narzedzia-i-akcesoria-glazurnicze/532 Zerknij sobie na stronę. Znajdziesz ttaj dobrej jakości przyssawki do płytek. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi