Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
bookbb

The Chinese Way Classic Techniques, Fresh Flavors (A Cookbook)

Rekomendowane odpowiedzi

f1d3038cf62390763bf2b8efc10cb897.webp
The Chinese Way: Classic Techniques, Fresh Flavors (A Cookbook) by Betty Liu
English | September 24, 2024 | ISBN: 0316485438 | 288 pages | MOBI | 274 Mb
ANEW YORK TIMESBEST COOKBOOK OF THE YEAR

* ABON APPÉTITBEST COOKBOOK OF THE YEAR
*A WASHINGTON POSTBEST COOKBOOK OF THE YEAR
*ANATIONAL POSTBEST COOKBOOK OF THE YEAR
*ASAVEURBEST COOKBOOK OF THE YEAR
* ASERIOUS EATSBEST COOKBOOK OF THE YEAR
* NAMED ONE OF THE BEST BOOKS TO GIFT BY THE STRATEGIST
Master the eight techniques that unlock modern Chinese cooking with this "genius" collection of inspired recipes (Salon), from the award-winning author ofMy Shanghai
Betty Liu cooks Chinese all the time-but this doesn't mean she makes the same food her great-grandparents did. In her kitchen, the wok sits next to a Dutch oven, and the soy sauce in her pantry lives alongside tomato paste and harissa.
The key to great Chinese cooking lies not in strict "authentic" recipes and ingredients, but in adaptable techniques. The Chinese Way teaches eight key methods that anyone can use to unlock their cooking: first, how to master heat (Steam, Fry, Boil, and Braise) and then, how to create irresistible flavor combinations (Sauce, Infuse, Pickle, and Wrap).
In each chapter, Betty boils down the basics in classic dishes like Mapo Tofu and White-Cut Pork Belly. Then, she brings those techniques to the modern kitchen, with local produce and global flavors. The result? Dishes such as Scallion Oil Smashed Potatoes, Harissa Glazed Torn Tofu, Braised Cabbage and Chorizo, Dashi Steamed Mushrooms, and Tomato-Bacon Sticky Rice.
One core technique at a time, Betty shows how to become a better cook-whether you're stir-frying cauliflower or adding preserved lemon to broccoli for extra zing.
Betty's food is not traditional-but it is Chinese. And you can cook that way, too.

Download Links

Ukryta Zawartość

    Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

    • 1 Posts
    • 1 Views
    • 1 Posts
    • 5 Views
    • 1 Posts
    • 5 Views
    • 1 Posts
    • 6 Views

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.