Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
bookbb

The Art of Natural Cheesemaking Using Traditional, Non-Industrial Methods and Raw Ingredients to Make the World's Best

Rekomendowane odpowiedzi

2b253fccce4117cf3cceefd078230794.webp
The Art of Natural Cheesemaking: Using Traditional, Non-Industrial Methods and Raw Ingredients to Make the World's Best Cheeses by David Asher, Sandor Ellix Katz
English | July 8, 2015 | ISBN: 1603585788 | 320 pages | MOBI | 34 Mb
Including more than 35 step-by-step recipes from the Black Sheep School of Cheesemaking

Most DIY cheesemaking books are hard to follow, complicated, and confusing, and call for the use of packaged freeze-dried cultures, chemical additives, and expensive cheesemaking equipment. For though bread baking has its sourdough, brewing its lambic ales, and pickling its wild fermentation, standard Western cheesemaking practice today is decidedly unnatural. In The Art of Natural Cheesemaking, David Asher practices and preaches a traditional, but increasingly countercultural, way of making cheese―one that is natural and intuitive, grounded in ecological principles and biological science.
This book encourages home and small-scale commercial cheesemakers to take a different approach by showing them:
* How to source good milk, including raw milk;
* How to keep their own bacterial starter cultures and fungal ripening cultures;
* How make their own rennet―and how to make good cheese without it;
* How to avoid the use of plastic equipment and chemical additives; and
* How to use appropriate technologies.
Introductory chapters explore and explain the basic elements of cheese: milk, cultures, rennet, salt, tools, and the cheese cave. The fourteen chapters that follow each examine a particular class of cheese, from kefir and paneer to washed-rind and alpine styles, offering specific recipes and handling advice. The techniques presented are direct and thorough, fully illustrated with hand-drawn diagrams and triptych photos that show the transformation of cheeses in a comparative and dynamic fashion.
The Art of Natural Cheesemaking is the first cheesemaking book to take a political stance against Big Dairy and to criticize both standard industrial and artisanal cheesemaking practices. It promotes the use of ethical animal rennet and protests the use of laboratory-grown freeze-dried cultures. It also explores how GMO technology is creeping into our cheese and the steps we can take to stop it.
This book sounds a clarion call to cheesemakers to adopt more natural, sustainable practices. It may well change the way we look at cheese, and how we make it ourselves.

Download Links

Ukryta Zawartość

    Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

    • 1 Posts
    • 2 Views
    • 1 Posts
    • 2 Views
    • 1 Posts
    • 3 Views
    • 1 Posts
    • 4 Views
    • 1 Posts
    • 9 Views

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.