nodan 0 Napisano 28 Marzec Mam punkt usługowy i myślałem o wprowadzeniu płatności kartą, ale nie chcę generować dodatkowych kosztów, zwłaszcza na początku. Są jakieś opcje, żeby mieć terminal i nie płacić od razu prowizji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crowme 0 Napisano 28 Marzec Tak, są takie możliwości i to całkiem sensownie rozwiązane. Jest program, który pozwala na korzystanie z terminala przez rok bez opłat i bez prowizji, przynajmniej do pewnego limitu. Chodzi o to, że jak dopiero zaczynasz, to nie musisz od razu płacić za wszystko, tylko masz czas, żeby przetestować, jak się to sprawdza u ciebie. Sporo osób z tego korzysta, szczególnie właśnie przy mniejszych działalnościach. Szczegóły możesz sprawdzić na https://polskabezgotowkowa.pl/ – tam jest wszystko rozpisane krok po kroku. Według mnie to całkiem uczciwa opcja na start, bez ryzyka i kosztów. Warto się w to zagłębić, zanim podpiszesz jakąkolwiek umowę z bankiem czy operatorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach