Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
bookbb

Languages in Contact The Partial Restructuring of Vernaculars

Rekomendowane odpowiedzi

Languages in Contact: The Partial Restructuring of Vernaculars

cff13a56135478b052e99573c5dc8f28.webp


John Holm, "Languages in Contact: The Partial Restructuring of Vernaculars"
English | 2004 | pages: 197 | ISBN: 0521430518 | PDF | 1,4 mb

Accounting for the structural differences between "non-creole" language varieties (such as African-American English, Afrikaans and Brazilian Vernacular Portuguese) and the European source languages out of which they grew, John Holm argues that these differences resulted from "partial restructuring". Whereas some of the source languages' morphological and syntactic features were retained, a significant number of features from the non-native speakers' languages were also introduced. Holm identifies the linguistic processes leading to partial restructuring, bringing into focus an aspect of contact-induced language change which has previously not been analyzed.

Download Links

Ukryta Zawartość

    Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

    • 1 Posts
    • 3 Views
    • 1 Posts
    • 6 Views
    • 1 Posts
    • 9 Views
    • 1 Posts
    • 12 Views

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.