Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
bookbb

The Hungry Ghost Bread Book An Offbeat Bakery's Guide to Crafting Sourdough Loaves, Flatbreads, Crackers

Rekomendowane odpowiedzi

c44511956d078f5d8497604c4f2d6244.webp
The Hungry Ghost Bread Book: An Offbeat Bakery's Guide to Crafting Sourdough Loaves, Flatbreads, Crackers, Scones, and More by Jonathan Stevens, Richard Miscovich
English | September 5, 2024 | ISBN: 1645022609 | 208 pages | MOBI | 11 Mb
2024 Foreword INDIES Book of the Year Awards Finalist for Cooking

Longlisted for the André Simon Award for Food Books for 2024
"A beautifully written book by a true artisan. . . . Easy to read and likely to inspire,this book will take your bread-making to the next level."―Sandor Ellix Katz, fermentation revivalist; author of The Art of Fermentation andother fermentation bestsellers
"It's impossible to read through the recipes inThe Hungry Ghost Bread Bookwithout being inspired to scoop out some sourdough starter and get mixing."―Maurizio Leo, author of James Beard Award-winningThe Perfect Loaf
For the adventurous home baker and small-scale commercial baker alike, The Hungry Ghost Bread Book is a delicious guide and a pious devotional to the wonderful, awe-inspiring world of sourdough.
What does it mean to take on the practice of bread? Jonathan Stevens, co-owner of Hungry Ghost Bread in Northampton, Massachusetts, has pondered this question over thirty years of baking sourdough bread. Baking is a ritual that demands attention, physical proximity, close observation, and continual adjustment. It begets sustenance, fosters community, and connects us with a 10,000-year-old craft.
The Hungry Ghost Bread Book is a window onto one baker's artisan approach to sourdough bread―the culmination of his time in the tide of dough.
Sourdough, declares Stevens, is not a style of bread. It is bread. The sourdough starter―the microbial community used to inoculate bread dough―transforms flour into something truly digestible by humans, unlocking the nutrients that are otherwise inaccessible. Stevens's unique approach to working with sourdough can be summed up by three tenets, each of which begins with "more." More hydration, more fermentation, and more heat in the oven.
Inside these pages, you'll find tools, techniques, insights, short-cuts, ingredients, warnings, and a handful of haikus. You'll find instructions for creating and nurturing your own sourdough starter, as well as formulas for a variety of loaves, flatbreads, crackers, folds, scones, bagels, and more, including:Eight-Grain BreadFig & Sage BreadPotato-Thyme FougasseSesame-Spelt CrackersRosemary Walnut Scones
The results are quite fantastic: bread that bites back, heels worth chewing on, and scraps worth toasting. A return to real Wonder.
"The Hungry Ghost feeds more than spirits with its spectacular breads."―Saveur (naming Hungry Ghost Bread a "Great American Bread Bakery")

Download Links

Ukryta Zawartość

    Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

    • 1 Posts
    • 6 Views
    • 1 Posts
    • 8 Views
    • 1 Posts
    • 11 Views
    • 1 Posts
    • 12 Views

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.