Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

  • X-Site.pl - Twoje miejsce w sieci
  • X-Site.pl - Twoje miejsce w sieci
  • X-Site.pl - Twoje miejsce w sieci
bookbb

Beard on Food The Best Recipes and Kitchen Wisdom from the Dean of American Cooking

Rekomendowane odpowiedzi

76e4b8fa6f92d87551313475490afc2a.webp
Beard on Food: The Best Recipes and Kitchen Wisdom from the Dean of American Cooking by James Beard
English | September 12, 2007 | ISBN: 1596914467 | 352 pages | MOBI | 8.41 Mb
In Beard on Food, one of America's great culinary thinkers and teachers collects his best essays, ranging from the perfect hamburger to the pleasures of oxtails, from salad dressing to Sauce Diable. The result is not just a compendium of fabulous recipes and delicious bites of writing. It's a philosophy of food-unfussy, wide-ranging, erudite, and propelled by Beard's exuberance and sense of fun.

In a series of short, charming essays, with recipes printed in a contrasting color (as they were in the beloved original edition), Beard follows his many enthusiasms, demonstrating how to make everyday foods into delicious meals. Covering meats, vegetables, fish, herbs, and kitchen tools, Beard on Food is both an invaluable reference for cooks and a delightful read for armchair enthusiasts.
(For more information, visit the James Beard Foundation atwww.jamesbeard.org.)
Praise for James Beard:
"In matters of the palate James Beard is absolutely to be trusted...He is always on target."-Chicago Tribune
"James Beard has done more than anybody else to popularize good food in America."-New York Times
"Beard was an innovator, an experimenter, a missionary in bringing the gospel of good cooking to the home table."-Craig Claiborne
"Too much of James Beard can never be enough for me."-Gael Greene

Download Links

Ukryta Zawartość

    Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.