Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

  • X-Site.pl - Twoje miejsce w sieci
  • X-Site.pl - Twoje miejsce w sieci
  • X-Site.pl - Twoje miejsce w sieci
bookbb

Human Nutrition Science for Healthy Living, 2024 Release

Rekomendowane odpowiedzi

71c13f9c339abdc5d5f3c06ef31bd572.webp
HUMAN NUTRITION: SCIENCE FOR HEALTHY LIVING, 2024 RELEASE
by Tammy J. Stephenson and Caroline W. Passerrello
English | 2024 | ISBN: 1266841806 | 831 pages | True PDF | 253.08 MB

Human Nutrition: Science for Healthy Living is an interesting, engaging, reliable, and evidence-based introductory textbook with a wide variety of features to promote active learning. A clinical emphasis appeals to all, but is of particular relevance to those studying nutrition, dietetics, or health science professions, including nursing. Real-life and clinical examples, statistics, and evidence from professional sources address current and controversial topics and support the key concepts of the science of nutrition.



Download Links

Ukryta Zawartość

    Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

    • 1 Posts
    • 2 Views
    • 1 Posts
    • 4 Views
    • 1 Posts
    • 5 Views
    • 1 Posts
    • 5 Views
    • 1 Posts
    • 5 Views

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.