Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

• advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
szymon

Dowcipy o kobietach

Rekomendowane odpowiedzi

Le??niczy napotyka na skraju lasu m??odÄ? dziewczynÄ?.

- Nie boi siÄ? pani tak sama chodziÄ? po lesie? Jeszcze kto?? paniÄ? zgwa??ci...

- Gdyby pan by?? tak mi??y... to ju?? bym dalej nie sz??a...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Babka kupi??a sobie szafÄ?. Po przywiezieniu jej do domu zaczÄ???a jÄ? sk??adaÄ?. Pod jej oknem bieg??a linia tramwajowa... z??o??y??a tÄ? szafÄ? ale tramwaj przejecha?? i szafa sie z??o??y??a... m??wi wiÄ?c do siebie: Sama nie dam rady. Zawo??a??a sÄ?siada. Ten z??o??y?? szafe od nowa, ale przejecha?? tramwaj i szafa siÄ? z??o??y??a. SÄ?siad wpad?? na pomys?? i m??wi: Wie pani co?? ja wejdÄ? do ??rodka i zobaczÄ?, co siÄ? tam sk??ada. Wszed?? a do domu wr??ci?? mÄ??? i zajrza?? do szafy, a sÄ?siad: Ja wiem ??e to g??upio wyglÄ?da ale ja naprawdÄ? czekam na ten tramwaj...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

?šlicznie wyglÄ?dasz w tym nowym kostiumie!

- Wiem, Kry??ka mi to powiedzia??a!

- I ty jej wierzysz?!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na pla??y le??y rozebrana, ??adna dziewczyna. Obok niej po??o??y?? siÄ? facet z radiem. NastawiajÄ?c radio, niby przypadkiem, pog??adzi?? jÄ? po piersiach.

- Panie, co pan robi?!

- Szukam Wolnej Europy...

Dziewczyna spojrza??a krytycznie na jego kÄ?piel??wki.

- Z takÄ? antenÄ? to pan nawet Warszawy nie z??apie

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ch??opak m??wi do dziewczyny:

- Kasiu jak dam ci snickersa, to dasz poca??owaÄ? siÄ? w policzek

- No dobrze. I ja poca??owa??

- Kasiu, a jak dam ci dwa snickersy to mogÄ? ciÄ? poca??owac w usta

- No dobrze i jÄ? poca??owa??.

- Kasiu, a jak dam ci 3 snickersy to mogÄ? ciÄ? poca??owaÄ? w usta, ale z jÄ?zyczkiem

- K**wa to ja dostanÄ? cukrzycy zanim Ty mnie przelecisz!!

Nowa s??u??Ä?ca, Justyna (prosta kobieta ze wsi) sprzÄ?tajÄ?c rano pok??j hrabiny znalaz??a w ??????ku prezerwatywÄ?.Zaczerwieni??a siÄ? i brak??o jaj oddechu, w tym momencie wesz??a hrabina?

-C???? to, Justynka! Nigdy mi??o??ci nie uprawia??a???

-Tak, ja??nie pani-m??wi Francia -ale nigdy tak mocno, ??eby sk??ra zlaz??a.

Nad:Grundi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JadÄ? dwie kobiety pociÄ?giem jedna mowi do drugiej, Ej widzisz ten las? na to druga - Nie, drzewa mi zas??aniajÄ?

.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Kobiety dosz??y do wniosku ze nie bÄ?dÄ? wychodzi??y za mÄ??? :D

Bo dla 10 deko kie??basy nie bÄ?dÄ? bra??y do domu ca??ego wieprzka :rollloght:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi