szymon 96 Napisano 16 Maj 2008 W saloonie w Teksasie na pianinie wywieszono tabliczkÄ? z napisem: "Nie strzelaÄ? do pianisty! Facet gra najlepiej jak umie!". ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Na jednym z saloon??w w Teksasie wywieszono tabliczkÄ? z napisem: "Indianom nie podajemy whisky!". Nazajutrz jaki?? Indianin dopisa??: "Oni biorÄ? sobie sami!". ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ W wigwamie w??dz Siuks??w wraz z trzema synami pali fajkÄ? pokoju. CiszÄ? przerywa najstarszy syn: - Ojcze, dlaczego nazwa??e?? mnie WschodzÄ?ce S??o??ce? - Bo zosta??e?? poczÄ?ty o wschodzie s??o??ca. ?šredni syn: - A dlaczego nazwa??e?? mnie ZachodzÄ?ce S??o??ce? - Bo zosta??e?? poczÄ?ty o zachodzie s??o??ca. Po chwili w??dz pyta najm??odszego syna: - A ty dlaczego o nic mnie nie pytasz, PÄ?kniÄ?ta Gumo? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Do saloonu w Virginia City wchodzi podpity kowboj, patrzy dooko??a i wo??a na ca??y g??os: - Wiecie kim jeste??cie? Ja Wam powiem! Wy z prawej strony - same gamonie, a wy z lewej - g??upcy! Nagle zza sto??u podnosi siÄ? potÄ???ny go??Ä?: - Nie wiedzia??em, ??e jestem gamoniem! - Przepraszam CiÄ? kolego. Je??li nie jeste?? gamoniem - przejd?? na drugÄ? stronÄ?! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Na prerii Indianie z??apali ??ysego kowboja. Poniewa?? nie mogli go oskalpowaÄ?, zwo??ali radÄ? starszych i przy ognisku zastanawiajÄ? siÄ? co z nim zrobiÄ?. W pewnej chwili wojownik Bycze Jajo wstaje i m??wi: - Wodzu Orle Pi??ro! Zr??bmy z niego pisankÄ?! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kowboj wraca z ??wie??o upieczonÄ? ma????onkÄ? z ko??cio??a, jadÄ? bryczkÄ?. Nagle ko?? siÄ? potyka przy wyje??dzie na drogÄ?. Kowboj m??wi pod nosem, acz stanowczo : - Raz! Za jaki?? czas ko?? potknÄ??? siÄ? znowu, kowboj: - Dwa! Przy zje??dzie na rancho ko?? potknÄ??? siÄ? po raz kolejny, kowboj m??wi: - Trzy! Po czym zsiad?? z koz??a i strzeli?? mu w ??eb. ??ona zaczyna krzyczeÄ?: - Zwariowa??e????? Co ty wyprawiasz, nasz najlepszy ko??...!! A kowboj: - Raz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach