szymon 96 Napisano 16 Maj 2008 ?šrodek zimy, legowisko nied??wiedzi. Ma??y mi?? budzi starego siwego nied??wiedzia. - Dziadku, dziadku! Nie mogÄ? zasnÄ?Ä?! Opowiedz mi bajkÄ?! - ?špij... - mruczy zaspany dziadek mi?? - Nie czas na bajki. - To poka?? chocia?? teatrzyk! - No dobrze - m??wi dziadek i siÄ?ga po dwie ludzkie czaszki. Wk??ada w nie ??apy, wyciÄ?ga przed siebie i m??wi marszczÄ?c czo??o: - Docencie Malinowski. Co to tak ha??asuje w zaro??lach? - Eee, to pewnie ??wistaki panie profesorze... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ - Wyobra?? sobie, wczoraj na imprezie postanowili??my najaraÄ? kota. - I co on na to? - Nic, siedzia?? z nami, pali??, ??mia?? siÄ?, dyskutowa??... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ SiedzÄ? trzy wrony na ga??Ä?zi i siÄ? chwalÄ?: - A ja mam nowy zegarek! - Ja mam krowÄ?! - A ja nic nie mam :)/>/> SpotykajÄ? sie za dwa dni. - Ukradli mi zegarek :)/>/> - Mi ukradli krowÄ? :)/>/> - O cholera, ju?? dwunasta, trza lecieÄ? krowÄ? doiÄ?! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Wystaje glizda z ziemi a tu obok druga. - Dzie?? dobry! - Co dzie?? dobry! W??asnej [beeep] nie poznajesz? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon 96 Napisano 17 Maj 2008 Na polanie w lesie pasÄ? siÄ? krowy. Nagle zza drzewa wychodzi zajÄ?czek i m??wi: - Witam szanowne kr??weczki! Czy jest mo??e miÄ?dzy paniami jaki?? cwaniaczek? - Nieee - odpowiedzia??y zdziwione krowy. - No to zrzuteczka po 5 z??otych! Na drugi dzie?? sytuacja siÄ? powtarza. Zdenerwowane krowy wys??a??y delegacjÄ? do lisa. - Ty lis, zajÄ?czek wy??udza od nas got??wkÄ?, chod?? i zagraj dla nas cwaniaczka. Lis siÄ? zgodzi??. Trzeciego dnia krowy zn??w pasÄ? siÄ? na polanie. Przychodzi zajÄ?czek: - Witam szanowne panie. Czy jest pomiÄ?dzy paniami jaki?? cwaniaczek? Lis wstaje i m??wi: - Jestem, a co ma??y? W tym momencie zza drzew wychodzi nied??wied??. - A nic, kr??wki jak zwykle po piÄ?talu, a cwaniaczek 15! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ZajÄ?czek z nied??wiedziem razem idÄ? na imprezÄ?. - Nied??wiedziu mam pro??be, nie bij mnie jak na imprezie siÄ? ochlejÄ?, bo szybko mi siÄ? urywa film i nie wiem co robiÄ?... Na to niedzwied??: - Dobra, ale jak mnie bardzo w[beeep]isz to siÄ? policzymy. Na drugi dzie?? zajÄ?czek przeglÄ?da siÄ? w lustrze i widzi, ??e jest pobity. - Niedwied??! Czemu mnie pobi??e??? - Wytrzyma??em jak wyzywa??e?? mnie od ciul??w, wytrzyma??em jak wyzywa??e?? mojÄ? matkÄ? od dziwek i jak wyzywa??e?? mojego ojca od peda????w. Ale nie wytrzyma??em jak nasra??e?? na ??rodku pokoju, powsadza??e?? patyczki i powiedzia??e??, ??e je??yk ??pi z nami!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Lew zgromadzi?? na le??nej polanie wszystkie zwierzÄ?ta i gro??nie pyta: - Kto zabi?? ostatniego dinozaura? Cisza. - No, kto zabi?? ostatniego dinozaura? Zza krzaczka wychyla siÄ? zajÄ?czek: - To po co wymusza?? pierwsze??stwo przejazdu?! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ZajÄ?c po pijaku idzie przez las, potyka siÄ? i zasypia. Zaraz podchodzÄ? do niego dwa wilki i zaczynajÄ? siÄ? o niego biÄ? (ten kto wygra zje zajÄ?ca). Niestety obaj siÄ? pozabijali. ZajÄ?c siÄ? budzi, patrzy na wilki i m??wi: Ja to po pijaku kiedy?? ca??y las roz*****le! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Przychodzi zajÄ?c do nowego sklepu misia i prosi: - Misiu poprosze p???? kilo soli, - Wiesz zajaczku nie mam jeszcze wagi to nasypie ci na oko, - Do [beeep] se nasyp debilu! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Z??apa?? wilk zajÄ?ca. - ProszÄ?, proszÄ? wilku, nie zabijaj mnie, zrobiÄ? co zechcesz! - To zr??b mi loda! - Nie umiem! - R??b loda - Kiedy nie umiem - To r??b, jak umiesz! - Chrup, chrup, chrup... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach