szymon 96 Napisano 17 Maj 2008 Spotyka siÄ? dw??ch koleg??w jeden jest wyra??nie smutny drugi pyta go: - Czego jeste?? smutny? - No wiesz porwali mi te??ciowÄ? i ??Ä?dajÄ? okupu. - Zaraz, zaraz te??ciowÄ?? To co siÄ? martwisz? - Powiedzieli, ??e je??li nie dam im okupu, to jÄ? sklonujÄ?. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ??ona m??wi do mÄ???a. - Kochanie, co kupimy matce na urodziny? - Wiem, ??e chcia??a co co?? na prÄ?d. Mo??e krzes??o? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ MÄ??? wraca do domu i w przedpokoju pyta te??cia: - Ssssss? Te??Ä? odpowiada: - Sss, sss! S??owniczek: Ssssss - Jest ??mija? Ssss, sss - SÄ? obie! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Spotka??o siÄ? dw??ch koleg??w - Moja te??ciowa zgubi??a wczoraj 2 z??ote - Widzisz, ma??a rzecz a cieszy... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Jagna zaniepokojona dziwnymi odg??osami dochodzÄ?cymi od sÄ?siada, pyta: - Co siÄ? u was dzieje, kumie - Nic. To tylko te??ciowa ??piewa wnukom ko??ysanki. - Chwa??a Bogu! Ju?? my??la??am, ??e ??winia wam zdycha. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Do sklepu wbiega facet i pyta sprzedawcy: - Jest cukier w kostkach? - Nie ma! - Odpowiada sprzedawca - A jaka?? inna, tania bombonierka dla te??ciowej? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Manga 90 Napisano 27 Luty 2009 Te??ciowa do ziÄ?cia: - Dzi?? w radiu pu??cili przeb??j mojej m??odo??ci! - "BogurodzicÄ?"?! ----------------------- M??ody cz??owiek podnieconym g??osem m??wi matce, ??e zakocha?? siÄ? i siÄ? ??eni: - Tak dla jaj, przyprowadzÄ? trzy kobiety i spr??bujesz zgadnÄ?Ä?, kt??rÄ? z nich zamierzam po??lubiÄ?. Matka siÄ? zgodzi??a. NastÄ?pnego dnia przyprowadza trzy piÄ?kne kobiety, sadza je na kanapie i rozmawiajÄ? chwilÄ? z matkÄ?. Potem syn pyta: - Dobrze, mamo, a teraz zgadnij, kt??rÄ? zamierzam po??lubiÄ?. - TÄ? w ??rodku ? odpowiada bez wahania. - To zdumiewajÄ?ce, mamo. Zgadza siÄ?. SkÄ?d wiedzia??a??? - Nie lubiÄ? jej. ----------------------- Rozmawia dw??ch ma????onk??w. Pierwszy m??wi, wzdychajÄ?c: â?? Nie ma na ??wiecie bardziej z??o??liwej i przewrotnej istoty ni?? kobieta. Na to drugi: â?? Jest! Jej matka! ---------------------- - S??uchaj stary, wczoraj, gdy akurat nie by??o mojej ??lubnej, bzykam sobie elegancko lalÄ?, kt??rÄ? poderwa??em na ulicy, i nagle wchodzi moja te??ciowa! - I co? I co? - I, s??uchaj, bardzo pozytywnie mnie kobita zaskoczy??a. Bardzo pozytywnie. - Co zrobi??a? No co? - A, no kulturalnie wziÄ???a i zesz??a. - Na dw??r? - Nie, na zawa??. ------------------------ Wraca mÄ??? ze szpitala gdzie odwiedza?? ciÄ???ko chorÄ? te??ciowÄ? i z??y jak nieszczÄ???cie m??wi do ??ony: - Twoja matka jest zdrowa jak ko??, nied??ugo wyjdzie ze szpitala i zamieszka z nami. - Nie rozumiem - m??wi ??ona - wczoraj lekarz powiedzia?? mi, ??e mama jest umierajÄ?ca! - Nie wiem co on tobie powiedzia?? ale mnie, kur*a radzi?? przygotowaÄ? siÄ? na najgorsze. ---------------------- Wiesz J??zek - m??wi m??ody ??onko?? do kolegi, kt??rego zaprosi?? do domu - moja te??ciowa to stara ku**a spod ciemnej gwiazdy. WidzÄ?c przera??ony wzrok kolegi i dostrzegajÄ?c kÄ?tem oka stojÄ?cÄ? w bojowej pozie "mamusiÄ?", dodaje szybko: - Oczywi??cie w pozytywnym tego s??owa znaczeniu! -------------------- ?šwie??o po??lubiona ??ona m??wi do mÄ???a, kt??ry w??a??nie wr??ci?? z pracy: - Mam wspania??Ä? wiadomo??Ä?. Nied??ugo bÄ?dziemy mieszkaÄ? we tr??jkÄ?! MÄ??? nie posiada?? siÄ? z rado??ci. Uca??owa?? ??onÄ? i powiedzia??: - Och, kochanie, jestem najszczÄ???liwszym mÄ???czyznÄ? na ??wiecie! - CieszÄ? siÄ?, ??e tak czujesz, bo jutro rano wprowadza siÄ? do nas moja mamusia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach