szymon 96 Napisano 17 Maj 2008 Dyrektor szko??y przechodzi korytarzem obok klasy, z kt??rej s??ychaÄ? straszny wrzask. Wpada, ??apie za rÄ?kaw najg??o??niej wrzeszczÄ?cego, wyciÄ?ga go na korytarz i stawia w kÄ?cie. Po chwili z klasy wychodzi kolejnych trzech m??odzian??w, kt??rzy pytajÄ?: - Czy mo??emy ju?? i??Ä? do domu? - A z jakiej racji? - No...przecie?? skoro nasz nowy pan od matematyki stoi w kÄ?cie, to chyba lekcji nie bÄ?dzie, prawda? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Jasiu ciÄ?gle pierdzia?? w klasie!!! PaniÄ? to denerwowa??o ale musia??a wyj??Ä? wiÄ?c kaza??a dziewczynka pilnowaÄ? Jasia , a gdyby Jasiu pierdna?? majÄ? go wyprowadziÄ? za drzwi! Dobra pani wysz??a Jasiu pierdnÄ??? dziewczynki wyrzuci??y Jasia za dzrzwi. Jasiu na korytarzu siÄ? ??mieje(a na korytarzu by??o otwarte okno) a akurat tamtÄ?dy przchodzi?? dyrektor , kt??ry pyta siÄ? Jasia: - Ch??opczyku dlaczego siÄ? ??miejesZ??? Na to ch??opiec odpowiada: - Bo mnie wyrzucili na ??wie??e powietrze a sami duszÄ? siÄ? w smrodzie!!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Pani zada??a dzieciom temat wypracowania: "Jak wyobra??am sobie pracÄ? dyrektora?" Dzieci piszÄ?, tylko Ja?? siedzi bezczynnie, za??o??ywszy rÄ?ce. - Czemu nie piszesz? - pyta nauczycielka. - Czekam na sekretarkÄ?. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ W szkole pani kaza??a napisaÄ? zdanie o jednym ptaku. Ja?? sie zg??asza:Pszyszed?? tatu?? do domu upity jak szpak. Pani:No Jasiu tak nie wolno, a u?????? mi zdanie z dwoma ptakami. Jasio:pszyszed?? tatu?? do domu upity jak szpak,w drzwiach wyciÄ??? or??a. Pani:A z trzema? Jasio:Przyszed?? tatu?? do domu upity jak szpak w drzwiach wyciÄ??? or??a i pu??ci?? pawia. Pani:a z piÄ?cioma? Jasio:ProszÄ? pani ja mogÄ? odrazu u??o??yÄ? z sze??cioma. Pani:Dobrze, ale wymy??l co?? ??adnego. Jasio:przyszed?? tatu?? do domu upity jak szpak , w drzwiach wyciÄ??? or??a, pu??ci?? pawia a?? mu polecia??y dwa gile z nosa i dalej poszed?? piÄ? na sÄ?pa ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach