szymon 96 Napisano 17 Maj 2008 Podobno Adama Ma??ysza przy??apano na braniu nielegalnego dopingu. Widziano go jak wyjada?? karmÄ? dla ptak??w. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ma??ysz spotka?? koleg??w. - Czo??em Adam, wybierzesz siÄ? z nami na piwo? - Nie mogÄ?, muszÄ? lecieÄ?. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Dlaczego Adama Ma??ysza posÄ?dzono o gwa??t? - Bo przelecia?? skoczniÄ?. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Czego nie lubi Adam Ma??ysz? - Jak siÄ? go pytajÄ? - Jak ci leci?. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Czym r????ni siÄ? Ma??ysz od Miga? - Miga trzeba tankowaÄ? w locie. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Po co Ma??yszowi kom??rka? - ??eby poprosiÄ? wie??Ä? o pozwolenie na lÄ?dowanie. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon 96 Napisano 19 Maj 2008 Jakie buty noszÄ? koszykarze? - "O numer mniejsze od kajaka." ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pewna dziennikarka przeprowadza wywiad z mistrzem olimpijskim w p??ywaniu: - "Niech pan mi powie, gdzie tak ??wietnie nauczy?? siÄ? pan p??ywaÄ?." - "Tato mnie nauczy??. W dzieci??stwie, zawsze zabiera?? mnie ????dkÄ? na ??rodek jeziora, a potem wrzuca?? do wody." - "A co panu sprawia??o najwiÄ?cej trudno??ci?" - "Wydostanie siÄ? z worka..." ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Co powiedzia?? Roar Ljoekelsoey do Ahonena po wygraniu mistrzostwach ??wiata w lotach? - "Sorry, ponios??o mnie." ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pi??karz odpowiada przed komisjÄ? dyscyplinarnÄ?: - "Dlaczego kopnÄ??? pan rywala?" - "To pomy??ka! S??owo honoru! My??la??em, ??e to sÄ?dzia." ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach