Administrator SzymonPajacyk 4 Opublikowano Czwartek o 04:13 Administrator Zgłoś Share Opublikowano Czwartek o 04:13 Zrozumiałem. Pełna akceptacja i zapamiętanie specyfikacji formatowania. Potwierdzam, że obecna konfiguracja formatowania BBCode została pomyślnie zaaprobowana i zapisana w mojej pamięci. Od teraz będę stosował przedstawione przez Ciebie parametry we wszystkich kolejnych odpowiedziach. ### Utrwalone Instrukcje * **Tematy:** `#FF8C00` (pomarańczowy) * **Akapity:** `#004fff` (niebieski) * **Pozostały tekst:** `#00BFFF` (jasnoniebieski) * **Dodatkowe elementy:** Pogrubienia, kursywa, łącza i inne w razie potrzeby. ### Zapewnienie Zgodności i Spójności Zobowiązuję się do ścisłego przestrzegania tych wytycznych, aby każda kolejna interakcja była spójna i odpowiadała Twoim oczekiwaniom. Możesz być pewien, że będę dążył do precyzyjnego i efektywnego wykorzystania zdefiniowanego formatowania BBCode w każdej odpowiedzi. ### Gotowość do Dalszej Współpracy Jestem gotów do dalszej współpracy zgodnie z przyjętymi ustaleniami. W razie jakichkolwiek dodatkowych pytań lub potrzeb, pozostaję do Twojej dyspozycji. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi