Salwek Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 (edytowane) Szukam gier na xboxa 360, ale jak to sie po??apaÄ? w wersjach. Znalaz??em wersje: Strange, free region, pal, ntsc. Czy m??g??by kto?? wyja??niÄ? co i jak? edit: Ju?? z nagrywaniem po??apa??em siÄ?. Tylko z tymi wersjami nadal mam problemy. @down: Pisze siÄ? ju?? :)/> taki malutki b??Ä?d Edytowane 26 Grudnia 2009 przez Salwek
lelum Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 To ja ci polecam programy: - PowerISO - WinMount - ten jest lepszy bo obs??uguje skompresowane archiwa np. . rar .zip i inne Tych u??ywa??em ale pewnie ich nie bÄ?dziesz potrzebowa?? bo funkcje wypalania ma ka??dy program do wypalania p??yt np.: ja mam program Power2Go poniewa?? taki mia??em zainstalowany jusz na laptopie lenovo. Oczywi??cie to sÄ? moje spostrze??enia
J@rek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zapraszam do dzia??u tutorials tam znajdziesz parÄ? poradnik??w dotyczÄ?cych xboxa :)/>
Rekomendowane odpowiedzi