root 9 Napisano 16 Styczeń 2010 Witam i pozdrawiam :)/> szczeg??lnie przyjaciela MaRiO :)/> :)/> :)/> :)/> :)/> :)/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaRiOÂ? 360 Napisano 16 Styczeń 2010 @rohni Przyjacielu Witaj wreszcie u Nas :)/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciastek 4 Napisano 17 Styczeń 2010 Ja rowniez witam i pozdrawian wszystkich :)/> @MaRiO :)/> ... jaki ten Net maly :)/> P.S. Ronhi Ciebie to wszedzie pelno :)/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaRiOÂ? 360 Napisano 17 Styczeń 2010 @Ciastek , to Fakt net jest bardzo ma??y jak ??wiat WszÄ?dzie siÄ? cz??owiek znajdzie :)/> Witaj tym razem Tutaj :)/> Mam nadziejÄ? ??e bÄ?dziesz czÄ???ciej tutaj zaglÄ?da?? :)/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
root 9 Napisano 17 Styczeń 2010 Ciastek, jestem tylko tu gdzie warto byÄ? :)/> ...... zresztÄ? kto to m??wi :)/> by?? sobie sw??j temat napisa?? a nie za mnÄ? ??azi?? :)/> hahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach