satan616 1 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Share Opublikowano 17 Stycznia 2010 (edytowane) ProszÄ? o wypowiedzi szanownych forumowicz??w zar??wno za jak i przeciw. Edytowane 17 Stycznia 2010 przez satan616 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J@rek 20422 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Share Opublikowano 17 Stycznia 2010 chÄ?tnie porozmawiam ale pytanie jakie?? proszÄ? zadaÄ? :)/> Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satan616 1 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Share Opublikowano 18 Stycznia 2010 Ko??ci???? potÄ?pia ten typ muzyki, uznajÄ?c go za szkodliwy a osoby s??uchajÄ?ce ??e sÄ? pod wp??ywem szatana. Wyk??adowca na uczelni mojego brata (KUL) otwarcie wypowiada?? siÄ? o "szatanistycznych" tekstach tej muzyki i o jej ukrytych znaczeniach a tak??e o wp??ywie na psychikÄ?. Ja osobi??cie s??ucham tego typu muzyki ju?? od oko??o 20 lat (a mam 26) i mam juz ugruntowane pojÄ?cie o tej muzyce, nadmieniam ze nie mam d??ugich w??os??w i og??lnie jestem bardzo spokojny :)/>. A co wy my??licie o tym typie muzyki, co was w niej ciekawi i pociÄ?ga a co dra??ni? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frezja 1 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Share Opublikowano 12 Grudnia 2011 No i nadal nie napisa??e?? o jaki typ muzyki chodzi. Je??li kto?? ma siÄ? wypowiadaÄ? to raczej powinien wiedzieÄ? o jakÄ? muzykÄ? chodzi. :tease: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi