szymon Opublikowano 1 Lipca 2008 Opublikowano 1 Lipca 2008 (edytowane) wg. mnie to najlepsze programy multimedialne to: - Windows Media Player - Media Player Classic - Nero ShowTime Edytowane 4 Lipca 2008 przez szymon Cytuj
piterrr Opublikowano 1 Lipca 2008 Opublikowano 1 Lipca 2008 (edytowane) wg. mnie to najlepsze proramy multimedialne to: - Windows Media Player - Media Player Classic - Nero ShowTime Z niekomercyjnych napewno najlepszy jest Media Player Classic - du??e mo??liwo??ci ( w tym korzystanie z bibliotek graficznych przy odtwarzaniu film??w oraz napis??w ) i ma??e wymagania sprzÄ?towe - wspomnia?? bym jeszcze o naszym krajowym ciÄ?gle ulepszanym odtwarzaczu Allplayer z ciekawÄ? funkcjÄ? inteligentnych napis??w - ostatnie wersje sÄ? warte polecenia. Z odtwarzaczy dobrze wypadajÄ?cych w testach wypada tak??e wspomnieÄ? GOM playera. Edytowane 1 Lipca 2008 przez piterrr Cytuj
tran Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 dla mnie nr1 jest KmPlayer :)/> Cytuj
d3xt3r1x Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ja u??ywam: - SubEdit Player - BestPlayer (podoba mi sÄ? bajer z szukaniem napis??w) - Dziobas Rar Player (jak film jest w jakim?? dziwnym formacie, a nie chce mi siÄ? szukaÄ? kodek??w :)/> ) Co do AllPlayer'a to jako?? dziwnie siÄ? czasem u mnie zachowuje (nie m??wie tu tylko o swoim komputerze ale o wielu innych) Cytuj
Rzuan Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Do Muzyki - Winamp, Windows Media Player Do Film??w - AllPlayer, Widows Media Player i Classic.. ;] Co do AllPlayer'a to jako?? dziwnie siÄ? czasem u mnie zachowuje (nie m??wie tu tylko o swoim komputerze ale o wielu innych) No z tym sie musze zgodziÄ?.. Czasami narmalnie odtwarza film, a gdy przelacze na FullScreen obraz jest czarny.. Cytuj
elektryk752 Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 U??ywam Nero 9 i jestem zadowolony. Cytuj
eliveva Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 dla mnie to jest OK. 1) SubEdit Player 2) Nero ShowTime Cytuj
dj_petro Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Ja korzystam zazwyczaj tylko z tych program??w : Do film??w : SubEdit Player , jak jaki?? film mi nie dzia??a to wtedy korzystam z VLC media player a w skr??cie videolan :)/> Do muzyki: winamp - moim zdaniem najlepszy, ma wszystkie funkcje kt??re powinien mieÄ? standardowy odtwarzacz muzyki w komputerze Cytuj
zielony Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 ja u??ywam BS.Player PRO i uwa??am ??e jest THE BEST :)/> Cytuj
Al001 Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Ja u??ywam Winamp i Allplayer a do hd matroszkÄ?. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi