szymon 96 Napisano 4 Lipiec 2008 Wg. mnie film by??by do??Ä? fajny gdyby nie by??o tam zbyt du??o scen takich jak np. w czÄ???ci 3 jak agenci wywiadu sÄ? ciÄ?ci przez ??miertelne lasery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kudlaty00 0 Napisano 11 Lipiec 2008 Tylko pierwsza czesc dala sie ogladac muzyka Mansona pasowala swietnie no i fabula byla jakas. To co bylo potem ciezko porownywac do jedynki :)/>/> (trzeciej czesci nie dalem rady obejrzec) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
champi 1 Napisano 17 Sierpień 2008 Mi siÄ? podoba??y wszystkie 3 czÄ???ci, choÄ? chyba 2 najmniej. Tym niemniej czesci 4 lepiej niech nie robiÄ? bo im mo??e komedia wyj??Ä? ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marko_87 2 Napisano 25 Październik 2008 oglada??em wszystkie czÄ???ci. Film naprawdÄ? super :)/>/> warto obejrzeÄ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ale-lu 1 Napisano 27 Grudzień 2008 Film dobry warto obejrzeÄ? - ale jak zwykle najlepsza pierwsza czÄ???Ä?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adanos12 0 Napisano 28 Maj 2009 Film ogolnie ok ka??da kolejna kontynuacja coraz slapsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dj_Tom 1 Napisano 20 Sierpień 2010 Ja uwa??am ??e to bardzo dobry film, wszystkie czÄ???ci mi siÄ? podobali , i czekam na nastÄ?pnÄ? :)/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XxenterxX1 1 Napisano 27 Grudzień 2011 Bardzo fajny film co najmniej 3 cze??ci bo 4 trochÄ? przekombinowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZIPPO 5 Napisano 29 Styczeń 2012 Dobry film- wszystkie 4-ry czÄ???ci, czwarta najbardziej fantastyczna. Ale uwazam ??e takie straszenie ludzi postÄ?pem cywilizacyjnym jest niefer, mam nadzieje ze nigdy do czego?? podobnego ne dojdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrewk 0 Napisano 27 Kwiecień 2012 Pierwszy byl dobry, nastepne nie za bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach