Hans 663 Napisano 22 Grudzień 2007 Tutaj piszemy jaka jest nasza ulubiona gra i dlaczego :] Moja to GTA SA, lubie gry gdzie po za misjami mozna robic co sie chce, krasc samochody, chodzic na silownie itp. Jesli chodzi o gta to mam wszystkie czesci (london tez) i czekam az wyjdzie GTA IV na PC :)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hozar 672 Napisano 22 Grudzień 2007 Tez GTA :)/>/> oraz Gothic. Poniewaz ciekawa Fabula, mozna dolaczac do roznych "kast".. Spodobala mi sie no i tyle :)/>/> A co do GTA Hans to grales moze w GTA Tokyo Drift? :)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hans 663 Napisano 23 Grudzień 2007 GTA Tokyo Drift? nigdy o tym nie slyszalem ;0 Gralem jedynie w gta underground 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
davido16 0 Napisano 23 Grudzień 2007 Na miano najlepszej gry zasluguja: • Mafia • Original War • RYL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hozar 672 Napisano 23 Grudzień 2007 Hans jak wr??ci do mnie plyta z ta gra to wrzuce ja tutaj :)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karol 2 Napisano 2 Styczeń 2008 Najlepsza gra moim zdaniem jest MoH, CoD oraz NFSMW NFS Carbon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość gregorio Napisano 28 Styczeń 2008 jak dla mnie najlepsze sa gry sportowe, zwlaszcza ostania Fifa powoduje ze spedzam duzo czasu na grach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jj32 47 Napisano 24 Luty 2008 moje ulubione gry to ca??a seria Need For Speed jako jedyne gierki kt??re przeszed??em od dechy do dechy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WaniuSiek 22 Napisano 13 Marzec 2008 Moimi ulubionymi grami sÄ? gry z serii GTA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
~LokOneAndOnly 93 Napisano 23 Marzec 2008 ulubiona gra... hmm GTA: SA Return to castle Wolfenstein XIII Call Of Duty seria NFS Max Payne wiecej nie bede pisal bo naprawde kiedys ostro gralem :)/>/> :)/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fausto 1 Napisano 29 Marzec 2008 (edytowane) Moje ulubione gry : 1: Operation Flashpoint - wszyskie serie 2: Crysis 3: Call of Duty - wszystkie serie Edytowane 29 Marzec 2008 przez Fausto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwergol 1 Napisano 2 Kwiecień 2008 Moje ulubione gry to : Gothic 3 Wiedzmin COD4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wicia365 1 Napisano 4 Kwiecień 2008 jak dla mnie Heroes 3 klasyk i diablo 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siekier1994 0 Napisano 4 Maj 2008 Moje ulubione gry to 1) Diablo 2 2)Test Drive Unlimited 3)Chinesse Silkroad Online ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gebels 1589 Napisano 14 Maj 2008 (edytowane) MojÄ? ulubiona gra jest Seria NFS jak i te?? wcze??niej przez was wymienione GTA , r??wnie?? bardzo przepadam za seriÄ? gier Unreal Tournament poniewa?? te gry w nastÄ?pnych czÄ???ciach zaskakujÄ? czym?? nowym i tym czego brakowa??o w poprzednich. Edytowane 14 Maj 2008 przez Gebels Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach