szymon 96 Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Share Opublikowano 20 Maja 2008 (edytowane) Wed??ug mnie najlepsze gry to: - Ghost Recon - Colin Mcrae Rally 3 - Colin Mcrae Rally 5 - Ski Jumping 2006 - Fifa 2004 - Fifa 2006 - Tony Hawk 2 - Call of Duty 4 - Virtua Tennis 3 - Jade Empire - Summer Athletics Gry w kt??rych mo??na zabijaÄ? ludzi, zdobywaÄ? od nich bro?? i kasÄ?, braÄ? samochody (w tym radiowozy, karetki ), np. - GTA San Andreas - GTA Vice City Edytowane 6 Września 2008 przez szymon Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpeppermint 4 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Share Opublikowano 18 Czerwca 2008 PatrzÄ?c wstecz: -Age of empires (ostatnio nawet odpali??em dla przypomnienia sobie) - r????ne czÄ???ci. -Max Payne 1,2 -GTA Vice City ...San Andreas -Ghost Recon ...ostatnio: Crisis (przynajmniej za grafikÄ?) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Felo 2 Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Share Opublikowano 22 Lipca 2008 (edytowane) MojÄ? ulubionÄ? grÄ? jest CS 1.6 bo siÄ? w niÄ? fajnie gra jak sie nudzi a tak og??lnie to robie grafikÄ? Edytowane 22 Lipca 2008 przez Felo Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwirek 59 Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Share Opublikowano 24 Lipca 2008 Lfs - Live for speed, cenie za realizm, spr??bujcie pokierowaÄ? autem o bardzo realistycznym modelu jazdy za pomocÄ? myszki, a przekonacie siÄ? co mam na my??li :)/>/> Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami 6182 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Share Opublikowano 18 Sierpnia 2008 moje ulubione gry to gry typu point&click, oczywi??cie nie wszystkie ale np. takie jak: Syberia1 i 2 Still Life Black Mirror Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlaSyl 2023 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Share Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Jak zwykle musze odstawac od towarzystwa :)/>/> Gram w Fife, Hotel Giant, NFS, Crashday, GTA, 7 Sins Najlepsza gra ? FIFA, zdecydowanie. Szkoda, ze nie dostaje nawet do piet swoja grafika do gry Pro Evolution Soccer, ale ta z kolei jest za mocna na mojego procka.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Balzac 240 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Share Opublikowano 27 Sierpnia 2008 NFS: Most Wanted, StarCraft, StarCraft: BroodWar, WarCraft 3: Reign of Chaos + The Frozen Throne, Hard Truck, Lost Planet, Counter Strike 1.6, FrontLines Fuel of War, Soldner X, Halo, Prince of Persia: Piaski Czasu + Dusza Wojownika + Dwa Trony, Quake 3 + 4... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eld 1 Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Share Opublikowano 7 Września 2008 Diablo II Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bel 5 Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Share Opublikowano 21 Września 2008 Jako mi??o??nik gier RPG darzÄ? ogromnÄ? sympatiÄ? seriÄ? Final Fantasy. Ostrzegam jednak wszystkich, kt??rzy sÄ? "nie w temacie", ??e te gry potrafiÄ? zabraÄ? nawet po dwa miesiÄ?ce z ??ycia :)/>/> Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magro 4 Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Share Opublikowano 22 Września 2008 mmo CS 1.6 Tibia pc-> Fifa/PES/Hitman/GTA/ pegasus - > Mario Bros ^^ nie liczy sie grafika, a klimat! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonx 0 Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Share Opublikowano 5 Października 2008 wed??ug mnie : 1. seria GOTHIC 2. FarCry 3. Wiedzmin :rolleyes: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MU Addict :D 0 Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Share Opublikowano 12 Października 2008 Moja ulubiona gra..hmm W??a??ciwie od d??u??szego czasu siedzÄ? tylko na MMOPRG no ale kiedy?? w co?? gra??em :)/>/>. A wiÄ?c tak: - Earth Worm Jim (stare ale dobre :)/>/>) - Red Alert - oraz serie NFS Underground, Most Wanted (reszta jest s??aba wg. mnie) - Warhammer 40k: Dawn of War - Deluxe Ski Jump 2.1 :)/>/> (lubiÄ? klasykÄ?) To chyba tyle :)/>/> Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorgad 1 Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Share Opublikowano 18 Października 2008 -GTA: SA -Call Of Duty 2 -Colin Mcrae Rally 5 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afro23 0 Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Share Opublikowano 21 Października 2008 Jedyna gra kt??ra powtarza??em latami:D to oczywi??cie diablo...Gra??em w niÄ? odkÄ?d pamiÄ?tam i ju?? czekam na III czÄ???Ä?... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomulus91 3 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Share Opublikowano 27 Października 2008 BF2 , GTA :SA , FIFA 08 <PES 2009 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi