szymon 96 Napisano 20 Maj 2008 (edytowane) Wed??ug mnie najlepsze gry to: - Ghost Recon - Colin Mcrae Rally 3 - Colin Mcrae Rally 5 - Ski Jumping 2006 - Fifa 2004 - Fifa 2006 - Tony Hawk 2 - Call of Duty 4 - Virtua Tennis 3 - Jade Empire - Summer Athletics Gry w kt??rych mo??na zabijaÄ? ludzi, zdobywaÄ? od nich bro?? i kasÄ?, braÄ? samochody (w tym radiowozy, karetki ), np. - GTA San Andreas - GTA Vice City Edytowane 6 Wrzesień 2008 przez szymon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrpeppermint 4 Napisano 18 Czerwiec 2008 PatrzÄ?c wstecz: -Age of empires (ostatnio nawet odpali??em dla przypomnienia sobie) - r????ne czÄ???ci. -Max Payne 1,2 -GTA Vice City ...San Andreas -Ghost Recon ...ostatnio: Crisis (przynajmniej za grafikÄ?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Felo 2 Napisano 22 Lipiec 2008 (edytowane) MojÄ? ulubionÄ? grÄ? jest CS 1.6 bo siÄ? w niÄ? fajnie gra jak sie nudzi a tak og??lnie to robie grafikÄ? Edytowane 22 Lipiec 2008 przez Felo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zwirek 59 Napisano 24 Lipiec 2008 Lfs - Live for speed, cenie za realizm, spr??bujcie pokierowaÄ? autem o bardzo realistycznym modelu jazdy za pomocÄ? myszki, a przekonacie siÄ? co mam na my??li :)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kami 6182 Napisano 18 Sierpień 2008 moje ulubione gry to gry typu point&click, oczywi??cie nie wszystkie ale np. takie jak: Syberia1 i 2 Still Life Black Mirror Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlaSyl 2023 Napisano 20 Sierpień 2008 Jak zwykle musze odstawac od towarzystwa :)/>/> Gram w Fife, Hotel Giant, NFS, Crashday, GTA, 7 Sins Najlepsza gra ? FIFA, zdecydowanie. Szkoda, ze nie dostaje nawet do piet swoja grafika do gry Pro Evolution Soccer, ale ta z kolei jest za mocna na mojego procka.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balzac 240 Napisano 27 Sierpień 2008 NFS: Most Wanted, StarCraft, StarCraft: BroodWar, WarCraft 3: Reign of Chaos + The Frozen Throne, Hard Truck, Lost Planet, Counter Strike 1.6, FrontLines Fuel of War, Soldner X, Halo, Prince of Persia: Piaski Czasu + Dusza Wojownika + Dwa Trony, Quake 3 + 4... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eld 1 Napisano 7 Wrzesień 2008 Diablo II Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bel 5 Napisano 21 Wrzesień 2008 Jako mi??o??nik gier RPG darzÄ? ogromnÄ? sympatiÄ? seriÄ? Final Fantasy. Ostrzegam jednak wszystkich, kt??rzy sÄ? "nie w temacie", ??e te gry potrafiÄ? zabraÄ? nawet po dwa miesiÄ?ce z ??ycia :)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magro 4 Napisano 22 Wrzesień 2008 mmo CS 1.6 Tibia pc-> Fifa/PES/Hitman/GTA/ pegasus - > Mario Bros ^^ nie liczy sie grafika, a klimat! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jonx 0 Napisano 5 Październik 2008 wed??ug mnie : 1. seria GOTHIC 2. FarCry 3. Wiedzmin :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MU Addict :D 0 Napisano 12 Październik 2008 Moja ulubiona gra..hmm W??a??ciwie od d??u??szego czasu siedzÄ? tylko na MMOPRG no ale kiedy?? w co?? gra??em :)/>/>. A wiÄ?c tak: - Earth Worm Jim (stare ale dobre :)/>/>) - Red Alert - oraz serie NFS Underground, Most Wanted (reszta jest s??aba wg. mnie) - Warhammer 40k: Dawn of War - Deluxe Ski Jump 2.1 :)/>/> (lubiÄ? klasykÄ?) To chyba tyle :)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vorgad 1 Napisano 18 Październik 2008 -GTA: SA -Call Of Duty 2 -Colin Mcrae Rally 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afro23 0 Napisano 21 Październik 2008 Jedyna gra kt??ra powtarza??em latami:D to oczywi??cie diablo...Gra??em w niÄ? odkÄ?d pamiÄ?tam i ju?? czekam na III czÄ???Ä?... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomulus91 3 Napisano 27 Październik 2008 BF2 , GTA :SA , FIFA 08 <PES 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach