marko_87 2 Napisano 28 Październik 2008 Jak dla mnie to: - Gothic 2 z dodatkiem Noc Kruka - Seria GTA - Seria NFS - Diablo 2 LoD - oczywi??cie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ninia79 2 Napisano 15 Listopad 2008 Ja lubie grac w pokera na necie na kase. Troche niebezpieczna bo wciagajca. :)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afro23 0 Napisano 24 Listopad 2008 Ca??a seria Diablo...Czekam teraz na 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat154 0 Napisano 3 Grudzień 2008 Trackmania, Trackmania i jeszcze raz Trackmania :)/>/> Polecam serdecznie, darmowa gra online swietny klimat, wspaniali ludzie ;] Mnie wciagnela juz na prawie 3 lata. Do sciagniecia: Stad: http://www.trackmania.com/index.php?lang=pl&rub=tmnf A oprocz trackmani NFS II NFS III HP, Heroes III, cala seria Football Managera, no i Fifa99 i 01. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Black Identity 0 Napisano 6 Grudzień 2008 Ze starszych: Fallout 1 & 2 - jeden z najlepszych rpg dla mnie ES III : Morrowind - j.w. Lineage 2 - MMORPG - bylem uzalezniony od L2 ;p (juz nie gram) Farcry - grafika i fizyka jak na tamte czasy Z nowszych: Fallout 3 - hmm... jakos nie moge przestac w nia grac xD Tomb Raider Underworld - grafika + design leveli i zagadek do rozwiazania NfS: Undercover - polaczenie most wanted + underground xD dla mnie bomba xD Crysis - na Dx 10 + wszystkie ustawienia na max = opad szczeny :)/>/> Farcry 2 - duza swoboda w grze, jest sie gdzie wybiegac i wyjezdzic xD Assassins Creed - po kupnie pada do PC'ta ta gra nabrala nowego wymiaru CoD - wszystkie czesci - Dla mnie najlepsza strzelanka (chociaz za krotki tryb single player) Rainbow Six Vegas 2 - ladna grafika i pare nowych pomyslow ES IV : Oblivion - hmm..... bez komentarza w to trzeba zagrac zeby zobaczyc... Silent Hill : Homecoming - survival horror o klimacie z jakim sie dawno nie spotaklem w grach na PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gaary 0 Napisano 9 Grudzień 2008 Far Cry Half life CoD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adiman 35 Napisano 19 Styczeń 2009 Moje ulubione: -GTA:SA:MP (Singiel te??) -FAble -GTA:IV:MP (Singiel te??) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzuan 3 Napisano 27 Kwiecień 2009 Moja ulubiona gra bedzie raczej Fable.. Jest to jedyna gra, ktora tak bardzo mnie wciagnela.. Jednak ten klimat i fabula jest niezastapiony.. Poza tym: NFS: MW, Diablo II LoD, Saga Gothic, Saga Heroes of MIght and Magic.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reaper 1 Napisano 11 Wrzesień 2009 Moja ulubiona to Call of Duty 4 Panzer General 2 <--ciekawe czy kto?? wie co to jest Mass Efect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
N3TreX 0 Napisano 13 Październik 2009 Moimi sÄ? Gothic Wied??min CoD MoH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josebase 18 Napisano 15 Październik 2009 Zdecydowanie Call Of Duty 4: Modern Warfare. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hampton27 0 Napisano 20 Październik 2009 Online sÄ? niez??e takie jak Dekaron , Archlord no i nied??ugo SUN puszczaja Klasyki te?? lubie: Saga Fallout Neverwinter Nights Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cold 0 Napisano 9 Listopad 2009 Half-Life (seria) Wszystko od Blizzarda Devil May Cry (seria) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dj_petro 29 Napisano 10 Listopad 2009 NFS - wszystkie jego wersje a dlaczego - Lubie fajne autka i lubiÄ? siÄ? nimi ??cigaÄ? Nigdy mnie nie bedzie staÄ? zeby sobie kupiÄ? kt??re?? z nich na w??asny u??ytek to przynajmniej sobie poje??d??Ä? virtualnie :)/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
At1x 0 Napisano 5 Styczeń 2011 Cod4, MW2, BF2, NFS U2 Te z gierek najbardziej utkwi??y mi w pamiÄ?ci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach