Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

• advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
Gość Trox

Propo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Trox

Moje propozycjÄ? nie sÄ? do ko??ca potrzebne,ale chcia??em siÄ? podzieliÄ? moimi pomys??ami :)/>/>

1.Czy mo??na by??o by zrobiÄ? dla user??w,moderator??w,itp..

#Z grubsza to chodzi mi oto,??eby zrobiÄ? pkt ,za dokonanÄ? pracÄ? na forum (w tygodniu,miesiÄ?cu lub og??lnie)...

#Pkt powinny byÄ? dawane,za sporÄ? ilo??Ä? link??w,upload??w,wzorowym sprawowaniem danej rangi,typu moderowania itd...

Je??li nie,to pkt-ami mogliby nagradzaÄ? admini (1#)

2.Poprawki dzia????w:

Zauwa??y??em,??e nie kt??re gry dok??adnie nie pasujÄ? do ??adnych dzia????w...A mo??e by tak ,je??li niekt??re o podobnym charakterze po??Ä?czyÄ?...?

3.A dlaczego w legendzie forum niema np. Moderator-Grafik...?

4.IkonkÄ? pod Forum Lady,je??li wszystkie inne dzia??y majÄ? jakie??,a tan ma jakÄ??? strza??eczkÄ? :)/>/>

5.Mam dobrego znajomego,kt??ry ma radio internetowe(te?? w miarÄ? staram siÄ? mu pom??c),czy mo??e zrobiÄ? by fuzjÄ? z DS-owym radiem,jego server posiada autopilota,ma swojÄ? stronÄ? radia oraz forum.Radio te?? niema za wiele s??uchaczy,ale jakby ca??y czas gra?? jaki?? Dj :)/>/>(w obecnym momencie tak??e szuka Dj)

6.Statystyki forum-Moderatorzy chyba wymagajÄ? aktualizacji...

Moja wypowiedz mia??a na celu podpowiedzieÄ? co mo??na by??o by zrobiÄ?,za to nie mia??a na celu reklamy oraz obra??ania.Tekt by Trox...pozdrawiam :)/>/>

Edytowane przez Trox

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ad1. a po co to? Moim zdaniem forum powinno spe??niaÄ? g??wnie funkcje magazynu link??w, nam siÄ? powoli udaje budowaÄ? portal spo??eczno??ciowy, punkty moderat??rw, potem dojdÄ? punkty dla uploaderow i uplinker??w i beda same rankingi... Moderator powinien swojÄ? prace wykonywaÄ? z czystej przyjemno??ci i dla forum a ewentualne punkty mogÄ? zrobiÄ? jeden wielki chaos, ka??dy bedzie chcia?? sie wykazac, jeden bedzie skaka?? na drugiego itd. aczkolwiek moglo by to miec takze pozytywny wplyw, ju?? nie wspomne o ewentualnych zatargach, ten nie lubi tego ten tamtego ten dostal nie sprawiedliwie tyle punkt??w a ten tyle .... - jestem na nie

ad2. Mo??e jakie?? konkretne przyklady ? ja osobi??cie bym by?? za dopracowaniem dzia??u Muzyka, filmy sÄ? ok, gry hmmmmmm konsole podzial ok ale podzia?? gier na gatunki to kicha, wiele pozycji ciezko sprecyzowaÄ? ju?? nie wspominajÄ?c o mieszankach czy innych dziwad??ach

ad3. Tutaj dokladnie nie wiem, ale sadze ze by??o by bez sensu dawaÄ? takie wszystkie rangi w legendzie, moze kiedy?? dojdzie np. grafik/support, albo vip/support i co bedziemy jechaÄ? tyle rang?

ad4. Niebardzo rozumie...

ad5. Sadze ??e nasze radyjko ma tylko funkcje malego czaso umilacza, i nie potrzebujemy wielkich projekt??w w celu budowy portalu spoleczno??ciowego a i nie wiem czy sie nie myle ale nasze radio takze ma pewnÄ? "historie" takze nie bardzo, mozna by natomiast zrobic oddzielny serwis o nazwie radio dark siders...

ad6. ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Trox

Aaa mo??e jednak dzia?? symulatory & i ranga Mod-grafik,ju?? kilka os??b my??la??a,??e mam frienda :)/>/>

Edytowane przez Trox

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi