Gość Trox Napisano 31 Lipiec 2008 (edytowane) no ja te?? tego Astona ??ciÄ?gnÄ???em :)/>/> wcze??niej u niestety nie pokazuje wszystkiego :/ Edytowane 2 Sierpień 2008 przez Trox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba_1991 1538 Napisano 31 Lipiec 2008 Oto m??j pulpit: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
~LokOneAndOnly 93 Napisano 1 Sierpień 2008 (edytowane) a tak wyglÄ?da m??j pulpit, nic szczeg??lnego - ostatnio formatowany dysk itp. :)/>/> a tak wyglÄ?da obecnie po drobnych zabawach w WindowsBlinds i paru Vistapodobnych dodatkach, og??lnie bardzo przyjemny :)/>/> Edytowane 3 Sierpień 2008 przez ~LokOneAndOnly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adis 4154 Napisano 1 Sierpień 2008 Taki mam na laptopie : a ten na PC : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zwirek 59 Napisano 3 Sierpień 2008 (edytowane) A ja mam taki na linuksie :)/>/> Jak mi siÄ? bedzie nudzi??o to mo??e dorzuce jeszcze jakiego?? screena z fajniejszymi featurkami :)/>/> Edytowane 3 Sierpień 2008 przez Zwirek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gebels 1589 Napisano 3 Sierpień 2008 A tak wyglÄ?da m??j B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balzac 240 Napisano 26 Sierpień 2008 Nie lubie zbyt za??mieconego pulpitu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rell 110 Napisano 1 Październik 2008 a to moj zasmiecony :)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kris82 3734 Napisano 2 Październik 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlaSyl 2023 Napisano 9 Październik 2008 Uwazam, iz pulpit odzwierciedla charakter danej osoby. Pewnie niektorzy z Was sie zgodza :)/>/> Komputer w domu mam tylko dla siebie, dlatego mam porzÄ?dek, ale rowniez lubie jak jest wszystko poukladane, posegregowane w odpowiednich folderach.....wtedy wiem gdzie co mam, a, ze mam dosyc duzy dysk (dop.red. 250 GB) to mam mnostwo roznorodnosci :)/>/> Dla mnie 250 GB to ogrom, w porownaniu z 40 GB z lutego jeszcze .... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adis 4154 Napisano 7 Maj 2009 Zrobi??em na XP dock w stylu Mac OS X Leopard :)/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J@rek 20422 Napisano 10 Maj 2009 a to m??j na dziadku kt??ry ma 10 lat :)/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jigsaw 85 Napisano 16 Maj 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arti-kom 49 Napisano 17 Maj 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aCId_aka_Mike 0 Napisano 13 Sierpień 2009 a to moj ;P Jak widac nic specjalnego ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach