Kris. 1 Napisano 23 Kwiecień 2010 Witam :)/> Jestem w??a??cicielem serwisu: www.board.gamingspace.pl W skr??cie, jest to strona po??wiÄ?cona turniejom online oraz multiplayer w najpopularniejsze gry. PlanujÄ? na d??u??szÄ? metÄ? zainwestowaÄ? w ten projekt, jednak abym m??g?? to zrealizowaÄ?, potrzebne mi sÄ? ogarniÄ?te osoby do pomocy. Dla mnie najwa??niejsze jest zaanga??owanie w projekt, oraz pracowito??Ä?. PoszukujÄ?: - Grafik??w - Webmaster??w - Administrator??w vB - Redaktor??w - Moderator??w - Pozycjoner??w - Reklamiarzy - Os??b ProwadzÄ?cych turnieje - Supporter??w Je??li chodzi o profity, to na dzie?? dzisiejszy nie mogÄ? zaoferowaÄ? pieniÄ?dzy za wykonywanÄ? pracÄ?. W przysz??o??ci, gdy projekt siÄ? rozwinie, oczywi??cie bÄ?dÄ? solidnie wynagradza?? za okazywanie mi konkretnej pomocy. Zapewniam, ??e dany projekt nie jest "na chwilÄ?", lecz jest to serwis, kt??ry ma przysz??o??Ä?. Po wiÄ?cej informacji zapraszam na Gadu Gadu. Kontakt: GG 7723187 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach