forest 7041 Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Share Opublikowano 13 Maja 2010 (edytowane) Nie??mia??o??Ä? i strach przed kobietami to problem prawie ka??dego z nas. Nie wa??ne ile masz lat i jakie "do??wiadczenia" za sobÄ? ani jak dobrze podrywasz dziewczyny, i tak raz na jaki?? czas pojawi siÄ? strach przed podej??ciem do dziewczyny. Im mniej masz do??wiadczenia, im mniej spotykasz siÄ? z kobietami i innymi lud??mi, tym wiÄ?kszy ten strach bÄ?dzie i tym bardziej nie??mia??y Ty bÄ?dziesz. To jest oczywiste. Jednak to, co nie jest oczywiste dla wielu facet??w, to fakt, ??e nie??mia??o??Ä? trzeba pokonywaÄ? i przezwyciÄ???aÄ?, i to nie tylko dlatego, ??eby "poznawaÄ? dziewczyny", ale przede wszystkim, ??eby Twoje ??ycie nie polega??o na byciu ciÄ?gle na uboczu i z dala od innych ludzi. Dzisiaj poka??Ä? Ci proste Ä?wiczenia, kt??re pomogÄ? Ci krok po kroczku, cegie??ka do cegie??ki budowaÄ? pewno??Ä? siebie i prze??amywaÄ? w??asnÄ? nie??mia??o??Ä? zar??wno w kontaktach z kobietami, jak i w codziennym ??yciu . Dostajesz dok??adne instrukcje co i jak robiÄ?, a same Ä?wiczenia sÄ? bardzo proste, wiÄ?c nie masz ??adnej wym??wki, ??eby tego nie robiÄ?. Ä?wiczenie pierwsze: "Kontakt wzrokowy" This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Ä?wiczenie drugie "Zapytaj o drogÄ?" This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się P.S. Mam nadziejÄ?, ??e podoba Ci siÄ? ten artyku??. Je??li tak, to mam pro??bÄ?. PoleÄ? moje artyku??y jakiemu?? swojemu kumplowi, kt??ry te?? mo??e siÄ? tym zainteresowaÄ?. Skoro Ty na tym korzystasz, to dlaczego on by nie mia??? Edytowane 14 Kwietnia 2011 przez forest Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi