BlaSyl 2023 Napisano 16 Sierpień 2008 Czesc, mam do Was prosbe. Wiem, ze na forum znajda sie osoby utaletowane graficzne. Chcialabym prosic o wykonanie dla mnie avatara i sygnatury. O wymiarach takich aby pasowaly na DarkSiders. Tematyka #1 Real Madryt#2 Muzyka klubowa lub#3 Tw??j wybor :)/>/> Prosze o wybranie tematu ktoregos z dwoch podanych lub samemu wybierz :)/>/> To tylko taka mala wskazowka do czego daze. Na avatarze powinien sie znalezc moj nick, a na sygnaturze nick & DarkSiders Proud Uploader badz DarkSiders Uploader.Dzieki za poswiecony czas.PozdrawiamSilje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kajus 310 Napisano 17 Sierpień 2008 (edytowane) Troche mi sie nudzi??o wiec postanowi??em co?? wypociÄ?, czekam na oceny :)/>/> W razie czego s??u??e editem :)/>/> Edytowane 17 Sierpień 2008 przez Kajus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlaSyl 2023 Napisano 17 Sierpień 2008 Moge wiedziec co oznacz #5 :)/>/> ? Powiem, ze to jest ??adne, ale mozna to dopracowac :)/>/> Mozna rowniez podarzyc w nieco innym kierunku....:)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
~LokOneAndOnly 93 Napisano 17 Sierpień 2008 wymagania masz konkretne i wiesz czego chcesz, ale moja mi??a powiedz mi co oferujesz w zamian ? :)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlaSyl 2023 Napisano 17 Sierpień 2008 Hehe, jestes dosc bezposredni i to lubie. Jak narazie to mam do zaoferowania "DziÄ?kujÄ?" + Wielki Buziak + Dozgonna wdziecznosc + satysfakcje ze to Ty zrobiles cos dla Silje :)/>/> Hehe....Slyszalam, ze troche modzisz w grafice, wiec mozesz cos ciekawego zrobic dla mnie :)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kajus 310 Napisano 17 Sierpień 2008 Hehe, jestes dosc bezposredni i to lubie. Jak narazie to mam do zaoferowania "DziÄ?kujÄ?" + Wielki Buziak + Dozgonna wdziecznosc + satysfakcje ze to Ty zrobiles cos dla Silje :)/>/> Hehe....Slyszalam, ze troche modzisz w grafice, wiec mozesz cos ciekawego zrobic dla mnie :)/>/> Jako meneger naszego najlepszego grafika s??ynnego na ca??y ??wiat, muszÄ? Cie uprzedziÄ? ??e Twoje wynagrodzenie nie jest wystarczajÄ?ce :)/>/> ~LokOneAndOnly preferuje bardziej wynagrodzenie oralne :)/>/> joke :)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlaSyl 2023 Napisano 18 Sierpień 2008 Chlopaki ja tutaj oczekuje na avka i sygne, a nie gwarancje oralu :)/>/> Wiec skupcie w pozytywnym slowa znaczeniu :)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emma 10 Napisano 21 Sierpień 2008 Taki ma??y suprajs, nie spodziewa??a?? siÄ? <lol2> chocia?? robione na twoim kompie :)/>/> Nie musisz nic m??wiÄ?, wiem, ??e jest cacy B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlaSyl 2023 Napisano 21 Sierpień 2008 Dziekuje bardzo, nawet nie wiem kiedy Ty to zrobilas, naprawde :)/>/> Oczywiscie, jesli ktos bedzie mial jeszcze jakis ciekawy pomysl, to czekam na Wasze propozycje. Najbardziej zalezy mi jeszcze na wykonaniu elementu zwiazanego z Green Day :)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
L4Y Â? 15560 Napisano 11 Luty 2009 (edytowane) Edytowane 11 Luty 2009 przez l4y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach