forest 7041 Napisano 16 Maj 2010 (edytowane) Zanim zacznÄ? opowiadaÄ?, o co dok??adnie chodzi w tym temacie chcia??bym, aby?? przeczyta?? interesujÄ?cÄ? historie, kt??ra wydarzy??a siÄ? naprawdÄ?. Pozwoli Ci ona zrozumieÄ? jednÄ? z najwa??niejszych i bardzo atrakcyjnych dla kobiety, cech charakteru mÄ???czyzny. Jaki?? czas temu rozmawia??em z bardzo fajnÄ? dziewczynÄ?. Jako?? tak od niechcenie przesz??o z temat??w og??lnych do zwiÄ?zk??w damsko-mÄ?skich. Jako, ??e jest to bardzo otwarta osoba i ma my??lenie typowo kobiece, zaczÄ???a mi opowiadaÄ? o sytuacji swojej kole??anki. Jest to zwyk??a normalna dziewczyna, kt??ra podobnie jak wiÄ?kszo??Ä? kobiet na ??wiecie chce, mieÄ? swojego ksiÄ?cia z bajki albo chocia?? faceta, kt??ry bÄ?dzie fajny;) Ta dziewczyna niedawno wyzna??a jej co?? takiego: Bardzo bym chcia?? mieÄ? faceta. Nie kolejnego adoratora i podrywacza. ChcÄ? fajnego faceta, kt??ry siÄ? o mnie bÄ?dzie stara??. Takiego, kt??remu zale??y i kt??remu jak odm??wiÄ?, to dalej bÄ?dzie zale??eÄ? i dalej bÄ?dzie pr??bowa??. Wielu kolesi do mnie wydzwania albo pisze SMS, jednak wiÄ?kszo??Ä? od razu sp??awiam zwyk??ym "Nie mam czasu", i ju?? taki do mnie p????niej nie zadzwoni. I dobrze, widaÄ?, ??e mu nie zale??y i nie jest powa??ny. Szukam takiego, kt??remu zale??y i byle sp??awienie go nie ruszy i bÄ?dzie siÄ? o mnie stara??. Ja chcÄ? takiego, kt??ry bÄ?dzie wytrwa??y. Wytrwa??o??Ä? Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. P.S. Mam nadziejÄ?, ??e podoba Ci siÄ? ten artyku??. Je??li tak, to mam pro??bÄ?. PoleÄ? moje artyku??y jakiemu?? swojemu kumplowi, kt??ry te?? mo??e siÄ? tym zainteresowaÄ?. Skoro Ty na tym korzystasz, to dlaczego on by nie mia??? Edytowane 14 Kwiecień 2011 przez forest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach