Kami 6182 Napisano 17 Sierpień 2008 Rzym Dynastia Tudor??w Przyjaciele Rodzina Soprano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlaSyl 2023 Napisano 17 Sierpień 2008 (edytowane) Przyjaciele, a i owszem, dodam jednak kilka nowszych seriali Chirurdzy, Dr. House, Kosci. CSI za to nie przypadlo mi do gustu..... Edytowane 17 Sierpień 2008 przez Silje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon 96 Napisano 20 Sierpień 2008 Moim ulubionym serialem jest: Twarza w Twarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
~LokOneAndOnly 93 Napisano 21 Sierpień 2008 uwielbiam takie o to seriale: - LOST za zakrecenia - Prison Break za akcje - Heroes za tajemniczosc tyle :)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gebels 1589 Napisano 21 Sierpień 2008 Ja podobnie Prison Break przede wszystkim B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kris82 3734 Napisano 23 Sierpień 2008 uff, moze nie starczyc miejsca B) no to zaczynam: LOST PRISON BREAK PRZYJACIELE CHIRURDZY GOTOWE NA WSZYSTKO CALIFORNICATION TERMINATOR - KRONIKI SARY CONNOR KING OF QUEENS SCRUBS TWO MAN AND A HALF JOEY i jeszcze cos ale nie pamietam :)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emma 10 Napisano 26 Sierpień 2008 No wiÄ?c: hym.... Ko??ci. Wz??r. CSI: NY. CHIRURDZY. DR. HOUSE. CROSSING JORDAN. og????em to takie kryminalno-lecznicze :)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balzac 240 Napisano 27 Sierpień 2008 Agenci NCIS, Gwiezdne Wrota, Gwiezdne Wrota: Atlantyda, Ten sam dzie??...Narazie nic wiÄ?cej nie przychodzi mi do g??owy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bel 5 Napisano 20 Wrzesień 2008 Mnie zaciekawi??y jak dotÄ?d: Battlestar Galactica i Prison Break Warto te?? przypomnieÄ? sobie Przyjaci???? :)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magro 4 Napisano 22 Wrzesień 2008 mi osobiscie do gustu przypadly seriale Prison Break Fala zbrodni pierwsza milosc kryminalni k thx bey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xGalba 10 Napisano 2 Październik 2008 Hmm ja lubie: Priosn Break Fala zbrodni Gotowe na wszystko;] reszty nie pamietam:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MU Addict :D 0 Napisano 12 Październik 2008 - Lost - Dr. House Niestety tylko te 2 bo tylko one sÄ? wg. mnie warte uwagi, reszta to pasztet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vorgad 1 Napisano 17 Październik 2008 - Lost- Dr. House Niestety tylko te 2 bo tylko one sÄ? wg. mnie warte uwagi, reszta to pasztet. Dodaj do tego Przyjaciol i sie zgodze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lilu 0 Napisano 28 Październik 2008 No trochÄ? tego jest z tych co mogÄ? poleciÄ? i wiÄ?kszo??Ä? siÄ? chyba zgodzi to: (w skali od 1 do 10) :lol: PRIVATE PRACTICE (7) GREY'S ANATOMY (10) HOUSE MD (9) DIRTY SEXY MONEY (5) GOTOWE NA WSZYSTKO (7) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ninia79 2 Napisano 15 Listopad 2008 Moje to: Na wspolnej Dedektywi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach