keturi 0 Napisano 2 Grudzień 2008 3 Planeta Od Slonca Robin z Sherwood (1984-86) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ale-lu 1 Napisano 3 Grudzień 2008 PodobajÄ? mi siÄ?: LOST Heroes 4400 Gotowe na wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nirvel 22 Napisano 7 Grudzień 2008 moim ulubionym serialem jest star trek nastÄ?pne pokolenie i voyager oraz SG Atlantis Smallville Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ale-lu 1 Napisano 26 Grudzień 2008 Ostatnio zaczÄ???em oglÄ?daÄ? tak dla odprÄ???enia "U Pana Boga w Ogr??dku" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzuan 3 Napisano 27 Kwiecień 2009 1. On Ona i Dzieciaki 2. 13 posterunek 3. Miodowe Lata 4. Joey (lecial kiedys na TVN 7 bodajze) 5. Przyjaciele 6. Jak poznalem Wasza atke 7. Jim Wie Lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adanos12 0 Napisano 28 Maj 2009 oczywiscie ze lost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
min 0 Napisano 30 Lipiec 2009 Ja sie ostatnio wkrecilem w Agentow NCIS taki lajtowaty przyjemnie sie oglada. A tak na powaznie u mnie na topie Battlestar Galactica. Dla milosnikow klasycznej SpaceOpery to sam mi??d :)/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neo126 0 Napisano 15 Sierpień 2009 Jednym z dobrych seriali sa tajemnice Smallville:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krycha_v_Rock 0 Napisano 18 Sierpień 2009 Moimi faworytami sÄ? to: Prison Break, Roswell, Smallville, True Blood, Supernatural, Heroes oraz pierwszy Star Trek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
forest 7041 Napisano 20 Sierpień 2009 Dr. House Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SevO 0 Napisano 11 Październik 2009 (edytowane) Bones Buffy the Vampire Slayer CSI NY Dr. House Fringe Medium On, ona i dzieciaki Psych Supernatural Ugly Betty Vampire diary <--- dopiero zaczynam oglÄ?daÄ?, ale zapowiada siÄ? ciekawie .... I wiele.. wiele innych.. ach te uzale??nienia od tv shows ^^ Edytowane 11 Październik 2009 przez SevO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
N3TreX 0 Napisano 13 Październik 2009 Oto moje ulubione filmy Priosn Break Fala zbrodni W-11 39 i p???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
At1x 0 Napisano 5 Styczeń 2011 Prison Break Kompania Braci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Celtusiek 0 Napisano 1 Luty 2011 Spartacus : blood and sand Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XxenterxX1 1 Napisano 27 Grudzień 2011 Robin z Sherwood (1984-86) i Oficerowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach