forest 7041 Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Share Opublikowano 17 Maja 2010 (edytowane) JednÄ? z najbardziej atrakcyjnych cech w mÄ???czy??nie dla kobiety, jest pewno??Ä? siebie. PiszÄ?c pewno??Ä? siebie nie chodzi mi o arogancjÄ? czy cwaniactwo, ale o poczucie w??asnej warto??ci. Wielu mÄ???czyzn tak do ko??ca nie rozumie, czym jest pewno??Ä? siebie i mylÄ? jÄ? z arogancjÄ? lub wrÄ?cz agresjÄ?. Pewno??Ä? siebie nie wyp??ywa z tego, ??e masz postawÄ? Pudziana, ale wyp??ywa z wewnÄ?trz. Z tego, co masz w g??owie i z Twojego nastawienia umys??u. Je??li starasz siÄ? imponowaÄ? swojÄ? si??Ä? innym (a w szczeg??lno??ci kobietom) je??li starasz siÄ? imponowaÄ? pieniÄ?dzmi, to oznacza to, ??e nie masz pewno??ci siebie i musisz w sztuczny spos??b szukaÄ? "dowarto??ciowania siÄ?". Dlaczego pewno??Ä? siebie jest tak wa??na dla kobiety? Wydaje mi siÄ?, ??e g????wnie dlatego, ??e wiÄ?kszo??Ä? kobiet szuka oparcia w mÄ???czy??nie i chce czuÄ? siÄ? bezpiecznie przy nim. Je??li facet potrafi byÄ? twardy i nie daje sobÄ? pomiataÄ?, to dla kobiety jest to oznaka, ??e kiedy przyjdÄ? trudne chwilÄ? ona bÄ?dzie mog??a siÄ? na nim wesprzeÄ?. Pewno??ci siebie nie da siÄ? wypracowaÄ? od tak sobie w ciÄ?gu dw??ch dni. Wielu ludzi przez lata traci??o swoje poczucie warto??ci np. przez to ??e sami sobie wmawiali ??e sÄ? brzydcy, g??upi czy nie zas??ugujÄ? na co?? dobrego albo rodzicie ich ciÄ?gle gnoili. Tego niestety nie da siÄ? zmieniÄ? od tak sobie, nad tym trzeba popracowaÄ?. Jednocze??nie powiem, ??e taka przemiana i stopniowe nabieranie pewno??ci siebie (nie stawanie siÄ? aroganckim) to co?? wspania??ego i potrafiÄ?cego odmieniÄ? Twoje ??ycie. Nie chodzi tutaj tylko o relacje z kobietami ale te?? o inne dziedziny ??ycia. 1. R??b co??, czego siÄ? boisz This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się 2. Mowa cia??a This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się 3. G??upie przekonania This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się 4. Wykonuj Ä?wiczenia fizyczne This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się P.S. Mam nadziejÄ?, ??e podoba Ci siÄ? ten artyku??. Je??li tak, to mam pro??bÄ?. PoleÄ? moje artyku??y jakiemu?? swojemu kumplowi, kt??ry te?? mo??e siÄ? tym zainteresowaÄ?. Skoro Ty na tym korzystasz, to dlaczego on by nie mia??? Edytowane 14 Kwietnia 2011 przez forest Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi