Emma 10 Napisano 20 Sierpień 2008 Na imiÄ? mi A??a :)/>/> Wiem, wiem piÄ?knie.....hym... interesujÄ? siÄ? grafikÄ? komputerowÄ?,kocham muzykÄ? Green Day, Simple Plan.Nie siedzÄ? na ??adnych czateriach ani innych takich rzeczach...!!Nie mam nazwiska po tatusiu,Ani fajnego, ani ??ci??le tajnego.Nie jestem s??ita??na i nie wale kilograma tapety na twarz / ??al.pl Co jeszcze?na 4um przyciÄ?gnÄ???a mnie Silje, - podobno jest tu fajna atmosfera :)/>/>uploader ze mnie ??aden, ale na 4um mo??na siÄ? udzielaÄ? i bez tego. No i to tyle o mnie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J@rek 20422 Napisano 20 Sierpień 2008 Witamy gorÄ?co i cieszymy siÄ? ??e do??Ä?czy??a?? do naszej spo??eczno??ci DarkSiders a fakt upanie to nie wszystko masz racjÄ? mo??na r????nie spÄ?dzaÄ? czas na forum bo zabawa jest wa??na Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kajus 310 Napisano 21 Sierpień 2008 --------------------------------------------Serdecznie witamy kolejnÄ? LADY =)by Kajus-------------------------------------------- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlaSyl 2023 Napisano 21 Sierpień 2008 ??osz.....Ostre wejscie nie ma co...Co ty tak ofensywnie nastawiona ? :)/>/> Witam Cie, ciesze sie, ze w koncu skorzystalas z mojego zaproszenia i zarejestrowalas sie na tym swietnym forum. :)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach