Emma Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Na imiÄ? mi A??a :)/>/> Wiem, wiem piÄ?knie.....hym... interesujÄ? siÄ? grafikÄ? komputerowÄ?,kocham muzykÄ? Green Day, Simple Plan.Nie siedzÄ? na ??adnych czateriach ani innych takich rzeczach...!!Nie mam nazwiska po tatusiu,Ani fajnego, ani ??ci??le tajnego.Nie jestem s??ita??na i nie wale kilograma tapety na twarz / ??al.pl Co jeszcze?na 4um przyciÄ?gnÄ???a mnie Silje, - podobno jest tu fajna atmosfera :)/>/>uploader ze mnie ??aden, ale na 4um mo??na siÄ? udzielaÄ? i bez tego. No i to tyle o mnie....
J@rek Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Witamy gorÄ?co i cieszymy siÄ? ??e do??Ä?czy??a?? do naszej spo??eczno??ci DarkSiders a fakt upanie to nie wszystko masz racjÄ? mo??na r????nie spÄ?dzaÄ? czas na forum bo zabawa jest wa??na
Kajus Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 --------------------------------------------Serdecznie witamy kolejnÄ? LADY =)by Kajus--------------------------------------------
BlaSyl Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 ??osz.....Ostre wejscie nie ma co...Co ty tak ofensywnie nastawiona ? :)/>/> Witam Cie, ciesze sie, ze w koncu skorzystalas z mojego zaproszenia i zarejestrowalas sie na tym swietnym forum. :)/>/>
Rekomendowane odpowiedzi