ninia79 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Witam was serdecznie,jestem tu nowa i mam nadzieje ze zostane na dluzej. Moje posty moga byc troche nie czytelne ,poniewaz nie mam polskiej trzciaki na dunskiej klawiaturze :rolleyes: . Mam pytanko : Czemu mam status pijawki :)/>/> . Cytuj
kris82 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 (edytowane) Witamy kole??anke na forum. Status pijawki jest zawsze na poczÄ?tku gdy?? masz ma??o post??w. Z czasem ten status zniknie :)/>/> Edytowane 2 Stycznia 2009 przez kris82 Cytuj
Zwirek Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Siemka :)/>/> Ja tam mam pewno??Ä?, ??e zostaniesz z nami na d??u??ej, bo drugiej takiej ekipy i takiego forum w sieci nie znajdziesz :)/>/> :)/>/> ??yczÄ? wiÄ?c mi??ego u??ytkowania i zapraszam do czynnego udzia??u w ??yciu DSF :)/>/> Pozdrawiam Cytuj
Uplinker Gebels Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Uplinker Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Siemka :)/>/> Ja te?? podzielam zdanie koleg??w Witamy i czÄ?sto Zapraszamy na DSF tutaj nie da siÄ? nudzic . :)/>/> Cytuj
ninia79 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 (edytowane) Dzieki kochani za mile powitanie. Napewno zostane na dluzej. B) Edytowane 31 Sierpnia 2008 przez ninia79 Cytuj
BlaSyl Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 No, no, no. Widze, kolejna Forum Lady w naszych szeregach. Witam rowniez serdecznie i jeszcze serdeczniej, jako, ze sama jestem tutaj "zakamuflowana" Forum Lady :)/>/> Cytuj
Kolor Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 witam kolejnÄ? paniÄ? w domu zwanym DARK SIDERS :)/>/> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi